Myramar Fuengirola

Fuengirola, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 25.5 km (18 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige over for en lille fæstning på en hovedgade i udkanten af Fuengirola. Der er blot ca. 1.000 m til den fine sandstrand og til centrum. Desuden ligger der et busstoppested ca. 50 m væk.

Det hyggelige lejlighedshotel blev bygget i år 2002 og består af en hovedbygning og en sidebygning på hver 6 etager. Det råder over i alt 189 enkeltværelser, 35 dobbeltværelser og 224 lejligheder. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks og vekselbørs samt et spillerum og en tv-stue. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar, en pub, en kiosk, et diskotek og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole til de mindste gæster. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet finder man en legeplads med miniklub samt gode parkeringsmuligheder.

Alle værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit/kabel-tv, køleskab, flisegulv, safeboks, klimaanlæg, centralvarme og altan. Lejlighederne har endvidere et tekøkken med elkedel, mikroovn og køleskab samt et separat soveværelse.

Hotellet har såvel en indendørs som en udendørs pool sidstnævnte med børnebassin, liggestole og parasoller. Endvidere er der en whirlpool, en sauna og et fitness-studie, ligesom gæsterne har mulighed for at dyrke vandaerobic, få massage, skyde med bue og pil og spille billard/snooker og boccia. Prikken over iet er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram.

Såvel morgenmad som aftensmad serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider