Sunpark Garden

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 1.5kmm
  • Afstand til byen: 2kmm

Hotelinformation

Familieparadis tæt på Alanya centrum

Rejser du med børn, kan du være sikker på en succesfuld ferierejse, når du besøger Sunpark Garden Hotel. Hotellet tilbyder to gode poolområder, fem vandrutsjebaner, sjove aktiviteter og du har mulighed for at bestille All Inclusive. Du bor tæt på Alanya by, og når nemt Cleopatra-stranden med hotellets gratis bus.

Hotellet består af to blokket samt to poolområder, hvoraf begge har en afgrænset børnepool. Omkring begge poolområder er der terrasse med solstole. Ved den ene swimmingpool er der fem vandrutsjebaner, hvor af to ligger i forbindelse med børnepoolen og er tiltænkt de mindre børn, mens tre er rutsjebaner eget til større børn og barnlige sjæle.

Den anden pool ligger i forbindelse med poolbaren med tilhørende parasoller og borde, hvor du kan nyde en let frokost eller en kold forfriskning. Poolbaren er også centrum for aftenunderholdningen, hvor er der forskellige spil, live smuk mm til at underholde hele familien.

Foretrækker du stranden, så ligger den populære Cleopatrastrand 1,5 km fra hotellet. Hotellet har en gratis shuttlebus, som kører mellem hotellet og hotellets private strandafsnit på stranden.

Når børnene trænger til en pause fra poolen, er der en legeplads samt et klubhus, hvor der er mulighed for at lave forskellige kreative projekter. Er der behov for lidt skærm tid, har hotellet PlayStation 3 spil (mod betaling).

Hotellet har et fitnesscenter, hvor du kan holde formen ved lige. Vil du træne sammen med andre, er der en volleyballbane og en fodboldbane. Er du mere til afslapning, kan du bruge et par timer i hotellets tyrkiske bad med dampbad og massagebehandlinger (mod betaling).

Sådan bor du Sunpark Garden Hotel
Alle værelser er indrettet med aircondition, gratis WiFi, enkeltsenge, sofa, safebox (mod betaling), hårtørrer samt køkkenniche med kogeplader, elkedel, køle- og fryseskab. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Fine værelser på mellem 20-25 m2. Værelserne er indrettet med to enkeltmandssenge og en sovesofa. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Familieværelse, 1 soveværelse: Fine værelser på mellem 30-35 m2. Værelserne er indrettet med et opholdsrum og et seperat soveværelse. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Familieværelse, 1 soveværelse med pooludsigt: Fine værelser på mellem 30-35 m2 med udsigt til poolen. Værelserne er indrettet med et opholdsrum og et seperat soveværelse. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Familieværelse, 2 soveværelser: Fine værelser på mellem 60-65 m2. Værelserne er indrettet med et opholdsrum og to separate soveværelser. Der kan bo op til seks personer på værelset.

Familieværelse, 2 soveværelse med pooludsigt: Fine værelser på mellem 60-65 m2 med udsigt til poolen. Værelserne er indrettet med et opholdsrum og et seperat soveværelse. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og All Inclusive.

Mere om Sunpark Garden Hotel
Billard, bordtennis, massagebehandlinger og PlayStation 3-spil er mod betaling. Safebox på værelset er mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider