Holiday Inn Lisboa

Lissabon, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 25 km
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Lissabon (LIS): 4.4 km (13 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger i Lissabons centrum kun få minutter fra indkøbscentret Amoreiras. Til et busstoppested er der ca. 200 m, mens den nærmeste metrostation ligger 800 m væk. Til den nærmeste restaurant er der 500 m, mens der til diverse barer og pubber er ca. 2,5 km. Lufthavnen ligger fem km fra hotellet.

Byhotellet er bygget i 1987 og blev renoveret i 2001. Det er på 10 etager og råder over i alt 169 værelser, heraf ni suiter, 29 enkelt- og 131 dobbeltværelser. For gæsterne står der en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevatorer, en kiosk og en bar til rådighed. Der er ligeledes en indbydende à la carte restaurant med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetterminal. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.

Værelserne råder over eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, centralvarme og klimaanlæg. Desuden er alle værelser belagt med væg-til-væg tæpper.

Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Sportsinteresserede har endvidere mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider