smartline Teide Mar

Puerto de la Cruz, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Altan
  • Internet
  • Pengeskab
  • Sunbeds
  • Television
  • Bar
  • Pool

Afstand

  • Afstand strand: 900m
  • Afstands center: 900m

Hotelinformation

Generel beskrivelse:

Hotellet Coral Teide Mar befinder sig i nærheden af sand-/grus-/klippe-/stenstrand. Der er ca. 900 m til byen Puerto De La Cruz. Fra hotellet er der ca. 100 m til de nærmeste barer og restauranter. Du når frem til det nærmeste diskotek efter 900 m. En busholdeplads (ca. 20 m) sikrer mobilitet på feriestedet. I nødsituationer ligger der et hospital inden for ca. 2 km. Lufthavnen (TFN) er ca. 30 km væk. En anden lufthavn (TFS) ligger ca. 92 km fra hotellet.

Udstyr:

Det 6-etagers resort hotel, der sidst blev renoveret i 2010, har over 257 værelser. Det tilbyder sine gæster en døgnåben reception (check-in fra kl. 15:00, check-out muligt indtil kl. 12:00) samt en lobby. Der er en restaurant og en snackbar. Der er gratis internetadgang til hotellets gæster. Værelsesrengøringen er gratis.

Svømmebassin:

Hotellet har en udendørs ferskvandspool samt en separat børnepool. Her er der gratis liggestole og parasoller. Forfriskende drikkevarer kan indtages direkte ved poolbaren.

Forplejning:

Morgenmad som buffet.

Sport/fritid:

Sports- og underholdningstilbud: billard (eventuelt mod gebyr) og tennis (eventuelt mod gebyr). En legeplads sørger for underholdning til de små gæster. Spillerum.

Ekstrainformation:

Der kan blive opkrævet yderligere gebyrer for brugen af faciliteter eller aktiviteter, og nogle tjenester afhænger af lokale klimatiske forhold og sæsonen. Servicesprog: engelsk, spansk. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider