smartline Sunpark Marine

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Pool

Afstand

  • Afstand til strand: 0mm
  • Afstand til byen: 1.5kmm

Hotelinformation

Moderne og stilfuldt voksenhotel – tæt på Alanyas centrum

Cook’s Club Alanya ligger direkte på Cleopatra stranden og i gåafstand fra barer og byliv. Her får du et stilfuldt voksenhotel tilpasset den ’nye generation’ med DJs, frisklavet mad og drinks og en tilbagelænet atmosfære. På grund af de fantastiske faciliteter og den høje standard er hotellet særligt udvalgt til at være et Bravo Duo-hotel.

Hotellets hjerte er uden tvivl The Cantina, en stemningsfuld restaurant og bar, der har åbent hele dagen. Her finder du lokale og internationale smage samt veganske alternativer. I a la carte-restauranten serveres der tyrkisk mad samt frisklavet pizza fra pizzaovnen.

Fra hotelværelset er der ikke mange skridt til den fine sandstrand lige foran hotellet. På stranden er det muligt at leje solstole og parasoller. Du kan besøge hotellets beach bar til frokost, eller når tørsten melder sig. Foretrækker du poolen er der hele tre poolområder at vælge mellem. Her hersker en loungestemning med DJ og poolbar med friskpresset juice og velsmagende cocktails fra Captain Cook’s Bar.

Hotellet har ligeledes en indendørs pool i forbindelse med hotellets spa, hvortil du har fri adgang. Her er der også tyrkisk bad, sauna, mulighed for massage (mod betaling) samt fitness. Vil du have en personlig træner, er der mulighed for at bestille lektioner gennem hotellet (mod betaling). Trænger du til at komme helt op i gear, kan du besøge hotellets Rage Room (mod betaling), eller opleve en hel anden verden med VR-briller (mod betaling).

The Irish Pub Alanya er en del af hotellet, men pubben er tilgængelig for offentligheden. Her kan du feste om aftenen og nyde gode cocktails.

Værelserne og hotellets fællesområder og barer er indrettet med boheme-detaljer som flettede lamper, bløde og farverige puder.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon/terrasse, satellit-tv, safebox, aircondition, mini-køleskab, elkedel (mod forespørgsel) samt separat bad/toilet med bruseniche, hårtørrer, toiletartikler, badekåbe og -tøfler. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon
Indrettet med to enkeltsenge. Ca. 16-20 m2 med plads til en til to personer.

Dobbeltværelse (Studio) med balkon
Indrettet med to enkeltsenge og en sovesofa samt lille køkkenniche. Ca. 20-25 m2 med plads til to til tre personer. Værelset fås også med skrå havudsigt og havudsigt.

Suite med balkon
Indrettet med opholdsrum med sovesofa og køkkenniche samt separat soveværelse med to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Ca. 30-35 m2 med plads til to til fire personer. Værelset fås også med skrå havudsigt og havudsigt.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og All Inclusive.

Mere om Cook's Club Alanya
Bemærk at stranden og strandbaren er offentligt tilgængelig, hvorfor der kan være børn på disse områder.

Hotellet hed tidligere Sunprime Alanya Beach. Dertil er der kommet en helt ny bygning, som i dag udgør Cook’s Club Alanya.

Hotellet består af flere bygninger.

Rage Room samt virtual reality game room er mod betaling.

Det er et voksenhotel, hvor personer fra 12 år må bo.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider