Pegasos

Faliraki, Grækenland

Nazar
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Internet
 • Pool children
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive
 • Pool

Afstand

 • Afstand strand: 0mm
 • Afstands center: 2.5kmm

Antal

 • Antal etager: 9
 • Antal værelser: 392

Andre

 • Built year: 1985
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Laminat
 • Transfer time: 30-60 minutter

Hotelinformation

Hyggeligt familiehotel med skøn udsigt
Pegasos Beach er et fint og familiært All Inclusive hotel, hvor man tydeligt mærker det personlige præg, som ejeren har sat på indretningen og stemningen.

Hotellets hjerte er det hyggelige område omkring poolen, hvor man nemt kan komme ned i tempo og med det samme fornemme feriestemningen. Stranden og det krystalklare, turkise vand ligger som en smuk kulisse, og fra mange af hotellets områder kan man nyde denne dejlige udsigt. Vælger du et værelse med havudsigt kan du kaste dit blik udover haven, poolområdet og ikke mindst havet fra din egen balkon.

Pegasos Beach er familieejet, hvilket tydeligt fornemmes på både stilen og serviceniveauet på hotellet. Ejeren gør meget ud af at skabe en hyggelig atmosfære, og det servicemindede personale som har været på hotellet i mange, mange år, gør en kæmpe indsats for at gæsterne skal føle sig som hjemme.

Dette hotel er et af Nazars skønne kvalitetshoteller, hvor du får meget for pengene og dermed en del af Holiday Collection.

Bemærk at Pegasos Beach på Rhodos er et selvstændigt hotel, som ikke indgår i samme kæde som vores Pegasos-hoteller i Tyrkiet.

Et stenkast fra turkisblåt hav
Pegasos Beach ligger fantastisk, lige ved en smuk strand med krystalklart vand. Den lavvandede strand består mest af sand, men også af grus og småsten. Hvis du trænger til en pause fra solsengen, finder du her flere forskellige former for vandsport mod betaling.

På hotellet er der skønt poolområde, som indbyder til langsomme dage i solen. Her får du, ud over hovedpoolen, en separat børnepool og en lille vandrutsjebane for de mindste. Solsenge og parasoller står klar langs poolkanten, og der er en bar, som serverer kolde drikkevarer, som en del af All Inclusive-programmet. Der er desuden fine græsområder rundt omkring på hotelområdet, hvor du også kan nyde solen og slappe af.

Badehåndklæder til pool og strand kan lånes gratis på hotellet (disse kan skiftes hver anden dag). Der er solsenge og parasoller på stranden, som for hotellets gæster er inkluderet.

 Mod betaling

Vandsport på stranden.

All Inclusive – topmålet af bekvemmelighed
All Inclusive på ferien er nemt og bekvemt for hele familien. Alt er betalt hjemmefra og man behøver derfor aldrig at bekymre sig om prisen eller hvad man skal have til næste måltid.

På Pegasos Beach får du et bredt All Inclusive-program. Hovedmåltiderne serveres som buffet i hovedrestauranten, og der er desuden en snackbar ved poolen, som i højsæsonen serverer enkle retter, såsom pizza og vafler. Kølende is indgår også i All Inclusive-programmet på visse tidspunkter på dagen.

Vand, sodavand, kaffe, te og lokale alkoholiske drikkevarer indgår i Pegasos Beach’s All Inclusive program, som udnyttes i baren næsten frem til midnat.

Til aftensmad er der dresscode, som indebærer at du bør være passende klædt, badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at bære lange bukser.

Mod betaling

Importerede drikkevarer og alle drikkevarer efter kl. 23.30.

Børneklub og minidisco
For de mindste gæster tilbyder Pegasos Beach både international børneklub og minidisco, hvor børnene kan få nye, jævnaldrende legekammerater mens resten af familien slapper af. Der findes også en mindre vandrutsjebane og en lille legeplads.

Vær opmærksom på, at Pegasos Beach på Rhodos er et uafhængigt hotel og er altså ikke i samme kæde som vores Pegasos hoteller i Tyrkiet. Her er der internationale børneklubber og dermed ikke Nazars egne skandinaviske børneklubber, som tilbydes.

Sport eller spa?
Vil du ikke blot ligge på stranden når du holder ferie på Pegasos Beach, så får du et fint udbud af aktiviteter, og du vælger selv, om du vil give den fuld gas eller slappe helt af.

Du kan prøve alt lige fra basketball og billard til beachvolley, dart, tennis og bordtennis. På stranden findes flere former for vandsport.

Hotellets animationsteam arrangerer forskellige aktiviteter for børn og voksne samt aftenunderholder med fx live musik. Til dig, der gerne vil slappe af, kan du besøge Pegasos Beach’s flotte spa og få en skøn behandling.

Der er gratis wifi på hele hotelområdet.

Det populære ferieområde Faliraki ligger knapt tre km fra hotellet. Her er der flere smukke strande, cafeer, barer og butikker, som du kan besøge. Rhodos by og dennes charmerende gamle bydel ligger omkring 13 km væk og kan anbefales hvis du er interesseret i historie og kultur – men også hvis du gerne vil shoppe.

Mod betaling

Basketball, cykling, billard, vandsport, oplyst tennisbane, besøg og behandlinger i spacenteret.

Indbydende og stilrent med skøn udsigt
På Pegasos Beach bor du i lyse og fine værelser, visse af dem med en fantastisk udsigt over det turkisblå hav. Hver etage har sin egen indretningsstil. Værelserne har gratis wifi, balkon, laminatgulv, central aircondition i højsæsonen, minikøleskab, deponeringsboks (mod betaling) og tv. Badeværelserne har enten brusebad eller badekar samt hårtørrer.

Dobbeltværelse Plus, 2-3 personer
Dette værelse på ca. 20 m² har to rigtige senge og en sovesofa på 80x190 cm. Du kan vælge mellem landudsigt eller havudsigt mod et tillæg. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan maksimalt bo tre voksne og det er muligt at få børnepris på ét barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Superior, 2-3 personer
Dette værelse på ca 25 m² har to rigtige senge og en sovesofa som måler 80x190 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på ét barn. Der er plads til maks. tre voksne. Værelset kan, mod et tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familiesuite Plus med havudsigt, 2-4 personer
Familiesuiten på ca. 35 m² består af to værelser, har fire rigtige senge og har en fantastisk udsigt. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og det er muligt at få børnepris på to børn. Der er plads til maks. fire voksne. 


Mod betaling

Deponeringsboks.

Afslappende spabehandlinger
Til dig, som gerne vil unde dig selv lidt ekstra afslapning på familieferien, kan Pegasos Beach’s fine lille spa besøges. Her kan du komme i feriestemning på effektiv vis ved at få en herlig behandling, som hjælper dig med at koble helt af og glemme den stressende hverdag. 

Mod betaling

Besøg og behandlinger i hotellets spa.


Snackbaren ved poolen er åben i dagtimerne fra maj til oktober. Til aftensmad er der dresscode, som indebærer at du bør være passende klædt, badetøj er ikke tilladt og mænd forventes at bære lange bukser.

Vær opmærksom på, at Pegasos Beach på Rhodos er et uafhængigt hotel og altså ikke i samme kæde som vores Pegasos hoteller i Tyrkiet. Her er der internationale børneklubber og dermed ikke Nazars egne skandinaviske børneklubber, som tilbydes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser