Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Rubi Platinum

Avsallar, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Tilbagelænet luksus i elegante omgivelser
Rubi Platinum er et luksuriøst, super dejligt og elegant hotel med en tilbagelænet og behagelig atmosfære. Beliggende i Avsallar er hotellet vores eneste Premium Collection-hotel i nærheden af Alanya og det har desuden en af vores stærkeste priser. Hotellet har et udsøgt og lækkert All Inclusive-udvalg, som er yderst delikat og fornemt præsenteret. Dagen lang er der masser af lækkerier at vælge imellem og små skønne oaser du kan nyde maden i. Ved en af barerne kan du tage en rolig stund i skyggen af de store nåletræer, som når mørket falder på, har lys i trækronerne.

Hjertet på hotellet er det skønne pool-område, som indbyder til afslapning og forfriskende dukkert, mens du nyder solens varme. Den fine strand er dejlig børnevenlig og ligger godt beskyttet i en lille rolig bugt.

Børneklubben er fuldstændig fantastisk med blandt andet udendørs legeplads, et mini-tivoli og eget amfiteater, og børnene vil med garanti tilbringe mange gode og sjove timer her.

Rubi Platinum har et fantastisk fitnesscenter, hvor du har udsigt til grønne omgivelser mens du træner ligesom der et stort udvalg af aktiviteter, maskiner og træningsmuligheder.

Den imponerende og overdådige lobby har et flot lysindfald og en pragtfuld terrasse med bløde, indbydende sofaer, hvor du kan slappe af, mens serveringspersonalet på rulleskøjter serverer drinks og andre drikkevarer.

Rubi Platinum er et af vores Premium Collection-hoteller og dermed blandt de allerbedste og mest luksuriøse hoteller Nazar tilbyder.

Slik sol på stranden, ved poolen eller i grønne omgivelser
Rubi Platinums hjerte er det pragtfulde område ved hovedpoolen og den grønne have. Det indbyder til afslapning og selvforkælelse, og der er rig mulighed for at variere hvor og hvorledes du nyder solens varme. Du kan faktisk ligge i poolen og slikke sol, mens kroppen samtidig bliver svalet, da der er flere smarte solsenge bygget ind i poolen. Du kan naturligvis også vælge en almindelig solseng – enten ved poolen, på stranden eller på hotellets pier. Hvis du foretrækker at ligge i grønne omgivelser, så find en solseng på den store åbne græsplæne nær vandet.

Der er også en mindre mere afslappende pool, som hører til de værelser som har direkte pool- adgang, men som det naturligvis også er okay at benytte for alle hotellets gæster. For de mere eventyrlystne og vandhundene er der et populært mindre vandland med fire vandrutsjebaner.

Stranden ved Rubi Platinum ligger godt beskyttet i en fin, lille rolig bugt, er dejlig børnevenlig og her er en afslappet og lidt intim stemning, grundet strandens størrelse. Vil I have lidt privatliv og forkæles lidt ekstra, kan du leje en romantisk pavillon ved stranden hvor du kan ligge og dase dagen lang.

Yderst gennemtænkt og charmerende restaurant
På Rubi Platinum kan du nyde et udsøgt og lækkert All Inclusive-udvalg. Maden er yderst delikat og fornemt præsenteret. Restauranten er opbygget som en lille gade med butiksfacader og opdelt i sektioner med salater, varme retter, grillede retter, brød, pasta, patisserie m.m. Indretningen er virkelig gennemført lavet og maden bliver således let og overskueligt præsenteret – men det kan jo alligevel være svært at vælge mellem de mange lækre retter og det store udbud. Man kan sidde både indendørs og udendørs og nyde måltiderne.

Ved lobbyen ligger den hyggelige bar indrettet i engelsk biblioteksstil, her kan du sidde og nyde en drink inden middagen. I forlængelse af lobbyen og den hyggelige bar er der en skøn terrasse med bløde, indbydende sofaer, hvor man på alle tider af døgnet kan nyde forfriskninger og slappe af i lækre, behagelige omgivelser. Det servicemindede personale kommer let og hurtigt omkring på rulleskøjter og det er imponerende at se hvorledes de håndterer serveringerne. Det luksuriøse familiehotel har også et lækkert patisserie, hvor du dagen lang kan nyde kager, cookies og chokolade – som naturligvis er en del af All Inclusive-pakken.

Tæt ved stranden ligger et charmerende område med en bar og du bør også unde dig selv en rolig stund i skyggen af de store nåletræer. Om aftenen er der lys i trækronerne og det er virkelig et betagende og bedårende syn. Her er også hotellets to skønne à la carte-restauranter, som i løbet af dagtimerne fungerer som frokostrestaurant og er en del af All Inclusive-programmet, mens de om aftenen er mod ekstra betaling (en italiensk og en seafood).

Mod betaling

À la carte-restauranter.

Børnene vil aldrig hjem igen!
Rubi Platinum har en fuldstændig fantastisk international børneklub i to etager; hertil hører også en udendørs legeplads, et mini-tivoli og børneklubbens eget amfiteater, så det kan altså godt blive svært at få overtalt børnene til at tage med hjem, når ferien er forbi.

De passionerede børneklubsguider gør alt for at holde børnene underholdt, beskæftiget og aktivereret og timerne i selskab med de andre børn går med at bage cookies, ansigtsmaling, skattejagt, spille spil, se film og bare hygge sig sammen.

Hotellet har også en ungdomsklub, hvor teenagerne blandt andet kan skyde med bue og pil, og spille minigolf med deres nye internationale venner.

Og så er der jo også det lille vandland med fire herlige vandrutsjebaner, som der med garanti også vil blive brugt nogle timer på at suse nedad.

Du kommer ikke til at kede dig
Hvis du ønsker andet og mere på din ferie end blot at dase og slappe af, så er der rig mulighed for det på Rubi Platinum. Du kan spille tennis, mini golf, beach volley, basketball, dart eller prøve en tur i kano i havet.

Når solen er gået ned og middagen indtaget, er der mulighed for at overvære underholdning og show på hotellets scene, hvor der er forskellige shows i løbet af ugen. En gang om ugen er der heldholdsvis en underholdende og sjov ”skumfest” og en BBQ-fest.

Hvis du godt vil holde formen ved lige, selvom du nyder glæderne ved en All Inclusive-ferie (eller måske netop derfor?), så er der rig mulighed for det i Rubi Platinums fitnesscenter. Fitnesscenteret ligger i et smukt lokale med fritliggende bjælker og store vinduespartier, således at du har udsigt til grønne omgivelser mens du træner. Her er flere forskellige maskiner blandt andet løbebånd, romaskine og træningscykel samt vægte og TRX udstyr. Hver dag er der forskelligt program af fællestræningsaktiviteter, som blandt andet kan være zumba, boksning, yoga eller pilates.

Når du skal slappe af og forkæle dig selv, har hotellet en skøn spaafdeling, hvor rigtig meget er inkluderet i prisen – og det er bestemt et besøg værd!

Der er et område med et par butikker i underetagen af hotellet. Dette er herligt udtænkt og lavet som en lille shoppinggade, hvor det ligner husfacader med mange fine detaljer, der er ligeledes bænke og lygtepæle. Hvis du vil shoppe mere, så er der masser af muligheder for dette i Alanya, som ligger knapt en halv time fra Rubi Platinum.

Mod betaling

Tennisundervisning.

Lækre værelser med mulighed for direkte pool-adgang
Værelserne på Rubi Platinum er nydeligt indrettede i lyse nuancer, med behagelige møbler og en smuk vifte i loftet over sengen. Der er tv, air condition, minibar, safetyboks og laminatgulv. På badeværelset er der brusekabine og hårtørrer.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Denne værelsestype er 36 m² og der er tre rigtige sengepladser. Det er muligt at bestille denne værelsestype med enten land- eller havudsigt, sidstnævnte mod tillæg.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne. Det er muligt at få børnepris på et barn. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Familie Suite, 3-4 personer
Familiesuiten er 51 m² og der er et dobbeltværelse med to rigtige sovepladser, ligesom der er to rigtige sengepladser i stuen.

Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne. Det er muligt at få børnepris på et børn.

Villa Familie Suite, 3-5 personer
Villa familie suiten er 69 m² og har totalt fem rigtige sengepladser fordelt på et soveværelse og en dagligstue.

Værelset kræver mindst tre fuldt betalende og der kan bo max. fire voksne og et barn. Det er muligt at få børnepris på to børn.

Dobbeltværelse pool, 2-3 personer
Nyd at kunne tage en forfriskende dukkert direkte fra din terrasse! Disse værelser er 50 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa, som måler 180x85 cm når den er udslået.

Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne. Det er muligt at få børnepris på et barn.

Grand Suite, 4-6 personer
I disse lækre suiter har du 122 m² at boltre dig på. Her er fem rigtige sengepladser samt en sovesofa, som måler 180x85 cm.

Det er muligt at bestille denne værelsestype med enten land eller havudsigt, sidstnævnte mod tillæg. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og der kan bo max. fem voksne og et barn. Det er muligt at få børnepris på to børn.

Forkæl dig selv i det skønne spa
Hvis det ikke er afkølende nok med en dukkert i poolen eller på stranden, så søg mod Rubi Platinums spa, hvor du kan køle sig ned med en håndfuld isterninger fra isrummet eller shock-poolen. Der er også jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, saltrum, dampbad og en indendørs pool som du frit kan benytte. Du kan også forkæle dig selv med en afstressende massage, en opfriskende ansigtsmaske eller en smuk pedicure.

Mod betaling

Alle behandlinger.


Der er naturligvis badehåndklæder til alle gæster på hotellet.

Á la carte-restauranterne fungerer som frokostrestaurant i løbet af dagtimerne og er en del af All Inclusive-programmet, mens de om aftenen er mod ekstra betaling

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Elevator
 • Træningscenter
 • Internet
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 0m
 • Afstands center: 22km

Antall

 • Antal værelser: 495

Andre

 • Built year: 2014
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Parket/gulvtæppe
 • Pool: 2

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort