Matzi Apartments

Geráni, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Afstand strand: 50 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 33.8 km (36 mins)
  • PoolChildren
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kreta/maleme/matzi-apartments/
  • DistanceToTown:
  • Bar
  • DistanceToBeach: 50 m

Hotelinformation

Vil du bo direkte ud til stranden i en hjemlig og bekvem lejlighed? På Matzi Apartments bestemmer du fuldstændigt selv, hvad dagen skal bringe. Her er der mulighed for afslapning på stranden eller ved poolen samt nem adgang til nærliggende attraktioner og byer med bus. Lejlighedernes køkkener er veludstyrede, så du nemt kan lave lækre måltider hjemme, som kan nyde på balkonen med udsigt til havet. Dét er feriestemning!

Hjemlig hygge og mulighed for havudsigt
På Matzi Aparments kan du bo i et-, to- eller treværelseslejligheder. Alle lejlighederne er autentiske og velindrettede med en hjemlig atmosfære. Køkkenet har gode faciliteter, så du nemt kan tilberede flere af feriens måltider her. Bestiller du en lejlighed med havudsigt, kan måltiderne passende indtages på balkonen med udsigt udover det blå Middelhav.

Strand, pool og grønne områder
Placeringen direkte ud til Gerani stranden inviterer til dage i en solstole kun afbrudt af en dukkert i saltvandet. Derudover har hotellet et nydeligt poolområde i direkte forbindelse med en græsplæne, hvor der er mulighed for boldspil og strandtennis. Poolen er opvarmet og har selvfølgelig også en separat børnepool. Omkring poolen er der både liggestole og borde, så man kan læse en god bog eller spille kort under parasollen.

Hotellet ligger nær et lokalt centrum, hvor du finder både mindre butikker, restauranter og supermarked. Derudover går lokalbussen kun 400 meter fra hotellet, og du har derfor nem adgang til de større byer som Platanias og Chania.

Sådan bor du
Et-værelseslejligheder med balkon/terrasse med skrå eller fuld havudsigt med plads til maksimalt to voksne. To-værelseslejligheder med balkon/terrasse med havudsigt med plads til maksimalt fire voksne. Tre-værelseslejligheder med balkon/terrasse med havudsigt med plads til maksimalt fem voksne.

Alle køkkener er indrettet med køle- og fryseskab, kogeplade og kaffemaskine. Derudover er der mulighed for satellit-TV, air condition og safetybox i lejlighederne mod betaling.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er ikke muligt at tilkøbe pension på hotellet.

Mere om Matzi Apartments
Der er gratis wifi på hele hotellet inklusiv i lejlighederne. Air condition og safetybox er mod betaling. Det tilkøbes direkte på hotellet.

Da bussen ikke kan køre helt til hotellet skal du gå de sidste 150 m. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider