Villa Nina

Makarska og Podgora, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 300 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Nærmeste strand/badested: 300 m
  • Nærmeste centrum: 1 km
  • Rengøring pr. uge: 5

Hotelinformation

Villa Nina er et charmerende lejlighedshotel med blot otte lejligheder beliggende i rolige omgivelser lige oven for det blå hav. Hotellet tilbyder lejligheder med hyggelig, varm og farveglad indretning. Indenfor gåafstand fra hotellet ligger Makarska centrum med butikker og et livligt forlystelsesliv, hvor der er meget at vælge imellem. Her finder du også havnen og strandpromenaden med palmer, caféer og restauranter med udeservering og lækker middelhavsmad. Fra hotellet kan du spadsere til markedspladsen, hvor du bl.a. kan finde lokalt dyrkede grøntsager, honning, nødder og lufttørret skinke.

Villa Nina ligger nogle hundrede meter fra stranden. hvor du kan få en forfriskende dukkert og en afslappet stund i en liggestol. Efter en dag på stranden kan du læne dig tilbage på balkonen med kroatiske snacks og din yndlingsdrink. Hvis du vil ud at opleve noget på ferien, er det nemt at tage på opdagelse i omgivelserne på egen hånd Du kan køre med lokalbussen til Split, tage en båd ud i skærgården eller tage med på en af vores guidede udflugter, hvis du vil se meget på kort tid.

Spies har sat en aldersgrænse på hotellet på minimum 8 år pga. rækværket på balkonerne. Det medfører ikke, at hotellet er børnefrit.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider