Sun Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Puerto de Mogan, Spanien Vis på kort

Hotelinformation

Drømmer du om at bo på et topmoderne og splinternyt hotel i Puerto de Mogán, så er Radisson Blu Resort & Spa lige noget for dig! Her bor du i luksuriøse værelser med din helt egen balkon eller terrasse, så du kan nyde de skønne omgivelser rundt om hotellet.

Radisson Blu Resort & Spa tilbyder luksus i topklasse og har masser af aktiviteter for alle aldre. Hotellet har tre skønne pools, hvoraf denne ene er en børnepool med forskellige vandaktiviteter, så børnenene er underholdt i mange timer. Nyd solen fra en af de mange osptillede solstole eller nyd en forfriskning eller snack i poolbaren.

Nyd nogle skønne timer i det afslappende wellnesscenter eller træn løs i fitnesscenteret. Der er også mulighed for at spille tennis og beachvolley eller deltage i forskellige træningshold i løbet af dagen.

Vil du udforske området, så ligger byens hyggelige centrum kun 100 fra hotellet, og under en kilometer væk finder du den dejlige strand, som ligger i forbindelse med havnen. Her kan du med fordel finde en hyggelig restaurant og se solen gå ned over havet. Skal det være nemt kan du også spise på hotellets buffet- eller a la carte-restauarant, som tilbyder lækre retter for enhver smag.

Radisson Blu Resort & Spa er et af vores allerbedste hoteller på Gran Canaia! Du er derfor uden tvivl garanteret en skøn og afslappende ferie!

Opholdet på Radisson Blu Resort & Spa Mogan er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension.

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 1km
  • Afstand til byen: 1km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort