Formel 1 i Belgien

Belgien, Belgien Flag - Belgien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa

Hotelinformation

Belgiens Grand Prix løber af stablen den 28. juli på den historiske bane Spa-Francorchamps. Banen har siden 1924 været brugt til Grand Prix, og den er stadig en af de mest populære blandt kørere og fans.

Den oprindelige bane var hele 14,9 kilometer lang og blev kørt på smalle offentlige veje med ukendte og farlige partier. Strækningen er siden blevet noget reduceret, men målte stadig knap 14 kilometer, da man i 1970 kørte Grand Prix på den "gamle" bane. Spa-Francorchamps er fortsat den længste bane i moderne Grand Prix, og den har en skøn blanding af lange stræk og udfordrende kurver. Banens udfordringer gør sammen med dens pittoreske beliggenhed, at mange førere betegner den som deres favoritbane. Udfordringerne på Spa-Francorchamps er så krævende, at kun de allerbedste kørere kan siges at have mestret banen. Kun seks kørere har vundet mere end to gange.

Rejs med Spies til Belgiens Grand Prix den 25. eller 26. juli og oplev Formel 1 på den historiske bane Spa-Francorchamps. Hjemrejse 29. juli.

I pakken indgår:

  • Fly.

  • Hotel i 3 eller 4 nætter.

  • Weekendbillet. Det betyder, at du har adgang til træningsløbet om fredagen, kvalifikationsløbet om lørdagen og til hovedløbet om søndagen.

  • Transport til og fra banen lørdag og søndag.

Ønsker du endnu bedre pladser, kan du mod ekstrabetaling opgradere dine Formel 1-billetter.

Spa-Francorchamps ligger ca. 150 km fra Bruxelles. Køretiden kan variere afhængigt af trafikken, og det sker, at der er lange køer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider