Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Turiquintas lägenheter

Armação de Pêra, Portugal Vis på kort

Hotelinformation

Hyggelige lejligheder og skøn, familiær atmosfære
Turiquintas Lejligheder er et lille og hyggeligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. Her føler I jer med garanti hjemme fra første sekund – og derfor vender mange gæster også tilbage år efter år.

Turiquintas er nærmest en lille by i byen med sine mange små bungalows, der er indrettet som lejligheder. Hotel-far viser gerne rundt, for de små bungalows ligger smukt blandt figen-, abrikos- og ferskentræer. Et smukt område, der skaber den helt rette atmosfære til en afslappende ferie.

I bor blot 1,5 kilometer fra Armação de Pêra – en charmerende, lille by med mange restauranter og en moderne havn. Fra lejligheder er der også kort afstand til den smukke sandstrand, mens hotellet også har fine facilitet bl.a. en tennisbane og en mindre legeplads til de mindste. I kan også leje en bil og køre på opdagelse langs Algarve-kysten, der har meget at byde på!

Hotellet har et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og liggestole, I frit kan benytte. Her ligger også en restaurant, hvor I kan nyde en frokost eller en forfriskning. Glæd jer til den hyggelige stemning – for området er et naturligt samlingspunkt for alle gæster.

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 800m
  • Afstand til byen: 2km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort