Turiquintas Lejligheder

Armação de Pêra, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 800 m
  • Lufthavn Faro (FAO): 56.3 km (44 mins)
  • DistanceToTown: 2 km - Armacão de Pêra
  • Restaurant
  • Aircondition
  • Bar
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/algarve/armacao-de-pera/turiquintas-lejligheder/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 800 m

Hotelinformation

Hyggelige lejligheder og skøn, familiær atmosfære

Turiquintas Lejligheder er et lille og hyggeligt lejlighedshotel med en personlig og familiær atmosfære. 

Turiquintas er nærmest en lille by i byen med sine mange små bungalows, der er indrettet som lejligheder. Hotel-far viser gerne rundt, for de små bungalows ligger smukt blandt figen-, abrikos- og ferskentræer. Et dejligt område, der skaber den helt rette atmosfære til en afslappende ferie.

Du bor blot 1,5 kilometer fra Armação de Pêra – en charmerende, lille by med mange restauranter. Fra lejlighederne er der også kort afstand til den smukke sandstrand, mens hotellet også har fine facilitet bl.a. en tennisbane og en mindre legeplads til de mindste. Du kan også leje en bil og køre på opdagelse langs Algarvekysten, der har meget at byde på! Nogle faciliteter er mod gebyr.

Hotellet har et mindre, men hyggeligt poolområde med børnepool og liggestole, du frit kan benytte. Her ligger også en restaurant, hvor du kan nyde en frokost eller en forfriskning. Glæd dig til den hyggelige stemning – for området er et naturligt samlingspunkt for alle gæster.

Sådan bor du
På Hotel Turiquintas bor du i store og velindrettede lejligheder alle med airconditon.

1-værelses lejlighed med balkon: Lejligheden består af et kombineret sove-/opholdsrum med TV, safebox (mod gebyr), køkken med mikroovn, kaffemaskine, brødrister, elkedel og kogeplader. Der er eget bad/toilet og en møbleret balkon. Alle 1-værelses lejligheder ligger på 1. sal. Der er plads til maksimalt to voksne og et barn.

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: 2-værelses lejligheden er indrettet ligesom 1-værelseslejligheden, men har desuden et separat soveværelse. Indretningen i lejlighederne varierer fra lejlighed til lejlighed. Der er plads til maks. tre voksne og et barn.

3-værelses lejlighed superior med balkon/terrasse: 3-værelses lejligheden er indrettet som 2-værelses lejligheden, men har et ekstra soveværelse. Derudover er der også vaskemaskine, opvaskemaskine, ovn og et mere moderne køkken. Der er plads til maks. fem voksne og et barn.

Villa Superior med balkon/terrasse (2 soveværelser): Villa Superior består af en stue og to soveværelser samt to badeværelser. Derudover er der et køkken med kaffe- og te-faciliteter, opvaskemaskine, køleskab, mikroovn og ovn. Villa superior er indrettet med TV, telefon, aircondition, strygejern, radio, safebox (mod gebyr), vaskemaskine og hårtørrer. Der er plads til maks. fem voksne og et barn.

Pension
Opholdet er uden pension, men morgenmad og halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) kan tilkøbes. 

Mere om Turiquintas Lejligheder
Leje af håndklæder er mod gebyr.

3-værelses lejlighederne er renoveret.

WiFi på værelset er mod gebyr, men det er gratis i receptionen og ved poolen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider