Ilyssion Holidays Apartments & Studios

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Børnepool
  • Pool
  • Restaurant

Afstand

  • Afstand til strand: 650mm
  • Afstand til byen: 9kmm

Hotelinformation

Hyggeligt, atmosfærefyldt lejlighedshotel - mange danske stamgæster
Vil du opleve den græske gæstfrihed og varme på tætteste hold, så skal du bo på Ilyssion. Her står værtsfamilien på pinde for at gøre din ferie til en succes. Hotellet ligger i dejlige og fredelige omgivelser, midt i en appelsinlund, i et roligt område af Ialyssos. Den skønne strand ligger ikke langt borte - du kan faktisk gå dertil på godt fem minutter. Netop af disse årsager, har vi udvalgt hotellet til at være en del af vores Bravo Lokal-koncept.

I det hyggelige receptionsområde er der både en bar og en lille kiosk, hvor I kan købe drikkevarer og is, som I kan nyde både i receptionen og i lejlighederne. Snyd ikke jer selv for et glas friskpresseret appelsinsaft lavet på Hr. Tassos egne appelsiner, der dyrkes ved hotellet. I receptionen er det også muligt at se dansk tv.

Til lejlighederne hører et dejligt poolområde med separat børnepool, hvor I rigtig kan nyde ferielivet og slappe helt af. Her er kort sagt fred og ro, men får I lyst til mere liv omkring jer, er der blot fem minutters gå tur til byen, hvor I finder flere gode restauranter.

Hotellet ligger i dejlige og fredelige omgivelser, midt i en appelsinlund, i et roligt område af Ialyssos. Den skønne strand ligger ikke langt borte, du kan faktisk gå dertil på godt fem minutter. Ilyssion er et hyggeligt familiehotel med en dejlig atmosfære og en god beliggenhed, hvis du vil bo i fredelige omgivelser.

Værtsfamilien tænder i løbet af ugen op i grillen og byder på græske specialiteter, souvlaki og grillkylling (disse mod betaling). Hyg jer ved poolen i de lune sommeraftener med en god kold Mythos, et glas vin og lækker græsk grillmad.

Lejligheder Ilyssion er absolut et af vores mest populære valg blandt stamgæster!

Sådan bor du
På Ilyssion bor du i fine lejligheder med balkon og eget badeværelse med hårtørrer. Alle lejligheder er inrdrettet med aircondition (mod betaling) samt køkkenniche med spisebord, kaffemaskine, kogeplader og køle- og fryseskab.

Superior lejlighederne er renoveret, enten i 2017 (brunlige nuancer) eller i 2022 (grå nuancer).

Vælg mellem følgende lejlighedstyper:

1-værelses lejlighed superior med balkon/terrasse: Mulighed for at tilkøbe pooludsigt. Indrettet med kombineret sove- og opholdsrum. Plads til en til tre personer. 

2-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Mulighed for at tilkøbe pooludsigt. Indrettet med opholdsrum og et separat soveværelse. Plads til en til fire personer. 

2-værelses lejlighed superior med balkon/terrasse: Mulighed for at tilkøbe pooludsigt. Indrettet med opholdsrum og et separat soveværelse. Plads til en til fire personer (enkelte dog med plads til fem personer - heraf maks. fire voksne). 

3-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Indrettet med opholdsrum og to separate soveværelser. Plads til en til fire personer. 

Pension
Dit ophold på Ilyssion er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Lejlighederne Ilyssion
På Ilyssion har du i receptionen mulighed for at se dansk tv.

I området kan der forekomme flystøj.

Det er muligt at få  aircondition og WiFi på værelserne mod betaling.  WiFi koster 15 euro for en uge pr. enhed. 2 enheder koster 20 euro for 1 uge. Aircondition koster 70 euro for en uge.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider