SH Splendido Mare

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Spa
  • Afstand strand: 250 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 24.5 km (31 mins)
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 17 km, Varna
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 250 m
  • HotelLink:
  • PoolChildren
  • Bar
  • Pool

Hotelinformation

Lækkert All Inclusive-hotel centralt i Golden Sands

SH Splendido Mare (tidligere Mimosa) er et dejligt hotel med en meget central beliggenhed tæt på både strand og centrum. Hotellet ligger på bakken mellem første og anden hotelrække og er et rigtigt godt valg, hvis du gerne vil bruge din ferie til både at bade, slikke sol, shoppe og gå i byen. Golden Sands har nemlig det hele - en skøn strand, masser af gode butikker og sjove forlystelser.

Det skønne poolområde er indrettet med store pools til børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er der masser af aktivitet i løbet af dagen, især for de yngre gæster. Hotellet er især populært blandt vores unge gæster, som hygger sig ved poolområdet og nyder den centrale beliggenhed. Om aftenen er der ofte livemusik eller forskellig underholdning fx shows.

Maden nydes i den dejlige buffet restaurant. Under opholdet har du også mulighed for at spise på Yaroslavtsi, hvor du kan smage på traditionelle bulgarske retter. Derudover er der Bistro, hvor der er frisk frugt og snacks i løbet af dagen og cocktails om aftenen.

Hotellet har desuden et dejligt spa-område.

Sådan bor du på SH Splendido Mare
På SH Splendido Mare bor du i dejlige dobbeltværelser, som alle er indrettet med aircondition, TV, køleskab, safebox (mod gebyr) og gratis WiFi:

Dobbeltværelse balkon: Fine værelser på ca. 25 m2 med egen balkon. Værelserne er flotte og lyse i en moderne indretning. Der kan bo op til tre voksne og et barn på værelset. Du kan også bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Pension
Opholdet er med All Inclusive

Mere om SH Splendido Mare
Hotellet gennemgår en større renovation af bl.a. alle værelser, restaurant, spa-afdeling, fitness og andre indendørs områder. Renoveringen er planlagt til at være færdig til sommersæsonen 2024. 

Mimosa Hotel & Spa er et meget lækkert hotel med særdeles central beliggenhed. Det betyder, at der i aftentimerne kan være gadestøj fra området.

På stranden kan du gratis benytte dig af liggestolene på stranden.

Du finder trådløst internet i receptionsområdet - ønsker du WiFi på værelset, er dette mod gebyr.

Hotellet tilbyder håndklædeservice imod et depositum.

Hotellet er ikke egnet for gangbesværede, da elevatoren ikke går hele vejen ned til poolområdet, men fra receptionen og til alle værelserne. For at komme til poolområdet benyttes trapperne.

Børn på 12 år og over beregnes som voksne.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider