Hotel Admiral

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 20 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 24.6 km (31 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/bulgarien/golden-sands/hotel-admiral/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 20 m
  • PoolChildren
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 18 km, Varna
  • Bar
  • Aircondition

Hotelinformation

Luksushotel med allerbedste beliggenhed

Hotel Admiral er intet mindre end luksus for alle pengene. Hotellet har den perfekte beliggenhed lige ved den vidunderlige strand og det livlige centrum. Hotel Admiral er et utroligt flot, stilfuldt og velfungerende hotel, hvor serviceniveauet er helt i top.

Her får du det bedste af det bedste – lige fra lækre swimmingpools, smagfuld café med lækre delikatesser og ikke mindst luksuriøse spa-faciliteter.

Poolområdet er stort og indbydende med swimmingpool og børnepool, solsenge og parasoller. I poolområdet finder du også en skøn poolbar, hvor du kan nyde kolde forfriskninger. Lige neden for ligger den brede og fantastiske strand, som du nemt kommer til fra hotellet. Her er der solstole og parasoller. Solstolene og parasollerne i tredje række fra havet er til fri afbenyttelse for hotellets gæster (to solstole og en parasol pr. værelse), hvis der er ledigt. Solstole og parasoller i første og andden række kan benyttes mod gebyr.

På Admiral kan du benytte de mange forskellige faciliteter, der er med til at gøre din ferie til en total nydelse: Forkæl kroppen i det lækre spa-center, eller motionér i det fine fitnesscenter, hvor du finder alle de nødvendige maskiner til en god træning.

På Hotel Admiral er du sikker på ikke at gå sulten i seng. Du finder nemlig flere skønne restauranter på hotellet. Her kan du nyde lækkert mad og dejlige drikkevarer. Efter maden kan du tage forbi en af de gode barer, som inkluderer en lobby-, pool- og pianobar og nyde lækre drinks og cocktails.

Sådan bor du
På Hotel Admiral bor du i fine dobbeltværelser, som har alle rammerne til at kunne holde en dejlig ferie.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon. Værelserne er indrettet med aircondition, TV, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, safebox, te- & kaffefaciliteter. Der kan bo op til tre personer på værelset. Du kan også bo alene på værelset mod eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Deluxe med balkon og havudsigt: Fine værelser på ca. 23 m2 med egen balkon og havudsigt. Værelserne er indrettet med aircondition, TV, minibar (mod gebyr), gratis WiFi, safebox, te- & kaffefaciliteter. Der kan bo op til tre personer på værelset. Du kan også bo alene på værelset mod eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Superior Deluxe med balkon og skrå havudsigt: Dette værelse er mere rummeligt og renoveret. Med en størrelse på ca. 41m2 er der god plads. Værelset er indrettet med en king-size seng og en sovesofa. Derudover er det udstyret med telefon, TV, kaffemaskine, aircondition, minibar (mod gebyr), gratis Wifi, safbox samt badeværelse med hårtørrer. Der er også balkon og skrå havudsigt. Der kan bo to voksne og to børn på værelset eller tre voksne.

Pension
Opholdet er med All Inclusive Ultra. 

Mere om Hotel Admiral
Hotel Admiral er et fantastisk lækkert hotel med et meget højt serviceniveau. Da det ligger lige i centrum kan der forekomme lidt støj fra de nærliggende forlystelser.

Det koster ekstra at bruge hotellets spa-center.

Børn på 12 år og over beregnes som voksne.

Sen afrejse? Mod betaling kan der være mulighed for at få late check-out ved forespørgsel på hotellet. Det er altid muligt at opmagasinere sine kufferter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider