Hotel Pedras do Mar Resort & Spa

Ponta Delgada, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Aircondition
  • Bar
  • DistanceToTown: 13 km, Ponta Delgada
  • DistanceToBeach:
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/portugal/azorerne/capelas/hotel-pedras-do-mar-resort--spa/

Hotelinformation

Nyt førsteklasses hotel med fantastisk udsigt og et væld af faciliteter
Drømmer I om en ferie i de skønneste omgivelser, så er Hotel Pedras do Mar Resort & Spa et fantastisk valg. Her får I virkelig høj hotelstandard, samtidig med I har det flotteste, levende maleri lige uden for hotellet – I kan nemlig nyde den smukke, panoramaudsigt til Atlanterhavet.

Hotellet har mange skønne områder – lige fra restaurant og bar til et af øens absolut bedste poolområde med fantastisk solterrasse og en luksusbetonet infinitypool. Hotellet har også en indendørs pool, fitnesscenter samt wellnesscenter med sauna og mulighed for behandlinger mod betaling.

Hotellet ligger lige ud til havet, og lige neden for hotellet finder I nogle af øens berømte havpools (disse åbner og lukker alt efter sæson). I bor blot nogle kilometer fra byen Capelas, mens der er ca. 12 kilometer til hovedstaden Ponta Delgada. Vil I opleve den by, kan I tage med på Bravo Tours’ byrundtur eller tage en taxa  

Vil I kombinere ferien med golf, så er Hotel Pedras do Mar Resort & Spa også et rigtig godt valg, da det ligger tæt på en øens smukke golfbaner, nemlig Bathala-banen.

Sådan bor I 
I bor på gode dobbeltværelser med balkon/terrasse eller familieværelser med terrasse. På begge værelsetyper er det muligt at tilkøbe havudsigt.

Alle værelser er indrettet med aircondition, tv, minibar og WiFi. Dobbeltværelserne har plads til to personer, mens I kan bo op til fire personer på familieværelserne.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension. Halvpension består er morgenmadsbuffet samt en menu til aften, hvor I får dagens suppe, valget mellem kød og frisk samt dessert. 

Mere om Hotel Pedras do Mar Resor & Spa
Opholdet er med begrænset rejselederservice. I kan altid komme i kontakt med en af vores rejseledere på servicetelefonen eller få en rejseleder ud på hotellet på et aftalt tidspunkt. 

Det er en god ide at leje bil på Azorerne, hvis I gerne vil opleve mere af øen. 

Deltager du på udflugter skal du møde op ved Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. På nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Pedras do Mar Resor & Spa.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider