Dionyssos Village

Agioi Apostoloi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Chania (CHQ): 24.0 km (29 mins)
  • DistanceToTown: 4 Km - Chania
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar
  • DistanceToBeach: 400 m
  • PoolChildren
  • HotelLink:

Hotelinformation

En udsøgt græsk perle med mange stamgæster – kun med Bravo Tours
Eksklusivt med Bravo Tours er Dionyssos Village, med sin centrale beliggenhed i Agii Apostoli og fantastiske charme, én af Kretas hotelperler. Du har en af de bedste strande i Chania-området tæt på, og det samme gælder Chania-by med sine spændende seværdigheder, fine butikker og fantastiske restauranter.

Det er ikke uden grund, at vi har håndplukket dette hotel til at være en del af vores Bravo Lokal-koncept. Her er nemlig en skøn atmosfære, og de mange gode faciliteter sikrer, at din ferie bliver en succes. Lejlighederne er kendte og eftertragtede blandt vores stamgæster, der vender tilbage år efter år. Det gør de både fordi, de elsker lejlighederne og de smukke omgivelser, men de kommer også igen for at besøge ejeren Dionyssis, der skaber en helt særlig stemning på hotellet! 

Alle lejligheder ligger rundt om det atmosfærefyldte poolområde med swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. Du har mulighed for at leje håndklæder til brug ved poolområdet. Rejser du med børn, kan de også benytte den fine legeplads.

Lejlighederne ligger i en hyggelig lille gade. Her finder du også gode restauranter, men går du til hovedvejen finder du endnu flere spændende spisemuligheder. Her ligger også små butikker og gode indkøbsmuligheder.

Der er ingen tvivl – Lejligheder Dionyssos Village er et af vores mest populære hoteller på hele Kreta. Derfor anbefaler vi, at du bestiller din rejse i god tid, da der er rift om lejlighederne.

Sådan bor du
På Dionyssos bor du i velindrettede et-, to- eller tre-værelses lejligheder med bad/toilet, køkken, hårtørrer, kaffemaskine og balkon/terrasse. Du har desuden mulighed for aircondition og safebox mod tillæg.

Lejlighederne i hovedbygningen er i kategori 3+, mens lejlighederne i de nyeste bygninger er i kategori 4. Ved nogle af lejlighederne i hovedbygningen er der svalegang i stedet for balkon.

1-værelses lejlighed med balkon/terrasse: Kombineret opholds- og soverum. Plads til en til to personer. 

2-værelses lejlighed med balkon/terasse: Indrettet med opholdsrum og et separat soveværelse. Plads til to til fire personer (heraf maks. tre voksne).

3-værelses lejlighed: Indrettet med opholdsrum og to separate soveværelser. Plads til to til seks personer. 

Pension
Dit ophold på Dionyssos Village er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Hotellet har sin egen restaurant, Artemis, som serverer morgenmad. Om aftenen bliver restauranten forvandlet til en stemningsfyldt a-la-carte restaurant.


Mere om Dionyssos Village
Dionyssos Village er et fint centralt beliggende lejlighedshotel, hvor der er kort afstand til både strand og by. Her er mange gode faciliteter, blandt andet en herlig legeplads til de yngste gæster, vaske- og strygemuligheder mod betaling og i fællesområdet finder du tv, bordtennis, billard og airhockey. Desuden findes der WiFi i poolbaren. 

Det er muligt at bestille en startpakke på dette hotel, som står klar på værelset ved ankomst.

Læs mere om Agii Apostoli >

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider