Bravo Tours
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

THB Tropical Island

Playa Blanca, Spanien Vis på kort

Hotelinformation

Dejligt hotel med mange faciliteter og nyrenoverede lejligheder
THB Tropical Island er et charmerende og hyggeligt hotel i rolige omgivelser. Den skønne Playa Dorada-sandstrand befinder sig indenfor gåafstand, men hotellet tilbyder alligevel gratis shuttle til og fra stranden adskillige gange dagligt. På hotellet bor i fra vinteren 17/18 i helt nyrenovede, superior-lejligheder. 

Dette hotel er et fremragende valg til jer, der ønsker at være aktive på ferien. Foruden bordtennis, bordfodbold og billard har THB Tropical Island en tennisbane, fitnessfaciliteter samt multisportsbaner, som kan bruges til eksempelvis beachvolley, basketball, håndbold og fodbold.

THB Tropical Islands venlige og imødekommende personale byder på forskellig underholdning både dag og aften, så I er garanteret et skønt ophold på dette familievenlige hotel.

Hotellet har et fremragende poolrområde omringet af en herlig grøn have. Der er 2 store pools, hvoraf den ene er forbeholdt personer over 18 år. Den anden af disse 2 pools har to mindre rutsjebaner, som indbyder børnene til leg. Rundt omkring på hotellets grund finder I ligeledes 8 mindre pools, hvoraf 4 af dem er børnepools. I alt finder i 14 skønne pools. 

Nogle pools er opvarmede så temperaturen i dagstimerne oftest er min. 21 grader.

Det imponerende poolområde byder desuden på 2 udendørs jacuzzier til idyllisk afslapning under den dejlige kanariske sol. Alle hotellets parasoller og solsenge er til fri afbenyttelse, så bare læn jer tilbage og slap af.

Vis på kort

Afstand

  • Afstand til strand: 800-1200 m
  • Afstand til byen: 1.3km

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort