THB Tropical Island

Playa Blanca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 2 km
  • DistanceToTown: 1,2 km Playa Blanca
  • PoolChildren
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/playa-blanca/thb-tropical-island/
  • DistanceToBeach: 1,5 km
  • Pool

Hotelinformation

Den lille landsby med de mange faciliteter
THB Tropical Island er et charmerende og hyggeligt hotel i rolige omgivelser. Hotellet er et af øens største, og er indrettet som en lille landsby helt fri for trafik. Hotellets mange faciliteter og underholdning for alle aldre, gør hotellet til det perfekte valg for den store familieferie. 

Den skønne Playa Dorada-sandstrand befinder sig indenfor gåafstand, men hotellet tilbyder alligevel gratis shuttle til og fra stranden 2 gange dagligt. Superior lejlighederne er renoveret i 2017/18, og fremstår pæne og indbydende. 

Dette hotel er et fremragende valg til dig, der ønsker at være aktiv på ferien. Foruden bordtennis, bordfodbold og billard har THB Tropical Island en tennisbane, fitnessfaciliteter samt multisportsbaner, som kan bruges til eksempelvis beachvolley, basketball, håndbold og fodbold.

THB Tropical Islands venlige og imødekommende personale byder på forskellig underholdning både dag og aften, så du er garanteret et skønt ophold på dette familievenlige hotel. Midt på hotellet finder du en stor kuppel, der udgør hotellets sceneområde. Her er der hver aften underholdning for hele familien.

Hotellet har desuden et mindre fitness- og spaområder, som gæster over 18 år kan benytte. Her kan du bestille tid til selvforkælelse med massage, frisør og skønhedsbehandlinger.

Hotellet har i alt 16 pools. Til hver lejlighedsblok er der en privat pool, som er opvarmet. Derudover har hotellet to store, fælles poolområder. Det ene indbyder til leg, hvor der også er fire rutsjebaner. Derudover er to SPLASH-områder til familiens børn. Hotellet har desuden et afgrænset poolområde forbeholdt gæster over 18 år. Hertil hører egen poolbar og loungeområde. 

Det imponerende poolområde byder desuden på to udendørs jacuzzier til idyllisk afslapning under den dejlige kanariske sol. Alle hotellets parasoller og solsenge er til fri afbenyttelse, så bare læn jer tilbage og slap af. Der er en grøn have med tilhørende vandløb med farverige karper, hvor du kan slappe af i græsset i skyggen fra en palme.

Der er aldrig langt til nærmeste legeplads, idet hotellet har adskillelige legeområder. Derudover er der en international miniklub, hvor hotellets animationsteam arrrangerer daglige aktiviteter.

Dit ophold er med All Inclusive for at gøre ferien ekstra bekvem. Hotellet har et Food Center med flere a la carte restauranter, blandt andet pizzaria og tapas-restaurant. Du kan skifte buffetrestauranten ud med en af disse en dag under dit ophold. Nederst i Food Centeret er der desuden en stemningsfuld sportsbar, hvor du kan se sæsonens største sportsbegivenheder.

Sådan bor du
På THB Tropical Island bor du i to-værelses superiorlejlighed (max. tre voksne, et barn og en baby). Lejligheden består af kombineret opholds- og soverum med sovesofa (til 3. og 4. person), satellit-tv og køkkenniche med blandt andet køleskab, microovn, el-kedel, kaffemaskine og toaster. Dertil er der et separat soveværelse. Der findes desuden aircondition (kun om sommeren), bad/toilet med hårtørrer og balkon eller terrasse. Safebox, telefon og WiFi.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om THB Tropical Island
I hotellets reception er det muligt at leje cykler samt tilmelde sig gratis prøvedyk i poolen.

Du skal være minimum 18 år for at benytte fitness og spa. Spa- og massagebehandlinger er mod betaling. 

Hotellets shuttlebus kører til/fra stranden ca. tre gange om dagen. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider