Malou Apartments

Agioi Apostoloi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Afstand strand: 150 m
  • DistanceToBeach: 150 m
  • HotelLink:
  • DistanceToTown: 4 km, Chania
  • Pool
  • PoolChildren

Hotelinformation

Hyggelige lejligheder i Agia Apostoli
Vil I gerne bo tæt på fire strande og kun fire kilometer fra Chania? I hyggelige omgivelser i gode lejligheder? Så er Malou Apartments et rigtig godt valg!

På Malou Apartments sørger Familien Kastrinakis for en fantastisk, personlig service. Det er en af grundene til, at hotellet har mange stamgæster, der vender tilbage år efter år. En anden grund er den gode beliggenhed tæt på både strande og gode indkøbsmuligheder. Kun 50 meter fra hotellet er der også et busstoppested, hvor der går en bus direkte til Chania.

Lejlighederne ligger tæt på et hyggeligt parkområde med legeplads samt lækre strande. På hotellet finder du også et mindre, men fint poolområde med børnepool, solterrasse samt solsenge og parasoller. Ved poolen er der også en poolbar, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer, snacks, is og morgenmad. 

Lejlighederne er store og rummelige og ligger i rolige og hyggelige omgivelser. Her får du rigtig meget feriestemning og en god beliggenhed for pengene.

Sådan bor du
I kan bo i et- eller to-værelses lejlighed. Et-værelses lejlighed har et kombineret sove- og opholdsrum samt bad/toilet og balkon/terrasse. Lejligheden har køkkenniche, køleskab, tv, aircondition (ca. 8 euro pr. dag) og safeboks (ca. 15 euro pr. uge).  Der kan maksimalt bo tre personer i en studiolejlighed.

To-værelses lejlighed er indrettet og udstyret ligesom de et- værelses lejligheder, men har separat soveværelse, således at der er to rum. Maks. tre eller fire voksne, afhængig af valgt værelsestype.

Pension
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for at købe morgenmad direkte på hotellet. Morgenmaden består typisk af kaffe, te, juice, brød, skinke, ost, smør og marmelade (ca. 6,50 euro pr. person pr. dag).

Mere om
Der er gratis WiFi ved poolen og baren.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider