Kiwi Apartments

Chania by, Grækenland

7 nætter Vis på kort
Sun Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Afstand

  • Afstand til strand: 250m
  • Afstand til byen: 3km

Hotelinformation

Dette hyggelige lille familieejede lejlighedshotel ligger smukt i en af de mest eftertragtede områder på Kreta. Alt er nyrenoveret og fremstår rigtig dejligt og velfungerende. Hotellet ligger kun 200 m fra den smukke strand i Agii Apostoli og ikke langt fra de mange hyggelige restauranter og caféer i området. Lige overfor hotellets indgang ligger desuden også en rigtig hyggelig park med legeplads og træningsfaciliteter. Dette hotel byder på en fantastisk og hyggelig atmosfære og er den perfekte base for en dejlig afslappende ferie.

Hotellet tilbyder et hyggeligt lille poolområde, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende dukkert i poolen eller slappe af på en solseng omkring poolen.
Fra mange af lejlighederne er der direkte adgang til poolen fra de forskellige terrasser, og det passer perfekt til fx. børnefamilier, som kan side på terrassen og nyde ferien, mens børnene plasker rundt i poolen.

Opholdet på Kiwi Apartments er uden pension, men der ligger mange hyggelige og gode restauranter i gåafstand fra hotellet.

Vis på kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort