La Pared – powered by Playitas

Costa Calma, Spanien

Apollo
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Air condition på hotellet
 • Værelse for handikappede
 • Have
 • Internet på værelset
 • Lobby/lounge
 • Opbevaring af bagage
 • Mødelokaler
 • Outdoor Parking
 • Reception
 • Shop
 • Internet in public area
 • Restaurant

Afstand

 • Distance to publictransportation: 1500 Metersm
 • Afstand til supermarket: 50 meters (to minimarket) 11 km to Costa Calmam
 • Afstand til strand: 400m
 • Afstand til bymidte: 6000m

Antal

 • Antal swimmingpools: 1

Hotelinformation

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Hotellet ligger i frodige og rolige omgivelser på klipperne nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte til vandring, løb og cykling, og der er mange holdtræningspas og aktiviteter at vælge mellem.

La Pared – powered by Playitas ligger i et roligt område på vestkysten i den lille by La Pared, ca. 6 km nordvest for Costa Calma. På hotellet er der alle forudsætninger for en aktiv ferie med fokus på yoga, surfing, vandring og træning under åben himmel. Men det er også det perfekte sted for dig, der bare vil slappe af og nyde naturen, havudsigten og de fantastiske solnedgange alene, sammen med venner eller familie. For familier, der vil surfe eller nybegyndere, er La Pared perfekt med både surfskole og udlejning af udstyr til både voksne og børn.

Yoga og holdtræning for alle og et veludstyret fitnessrum

På hotellet kan du deltage i gratis holdtræningspas som yoga, funktionel træning, vandreture m.m. Træningen afholdes enten af professionelle, engelsktalende instruktører fra Playitas eller Apollo Sports-instruktører. Yogaen om eftermiddagen er især skøn med udsigt over Atlanterhavet fra hotellets fine Yoga Shala.

I fitnessrummet træner du med udsigt over bjergrige lavalandskaber gennem store panoramavinduer. I fitnessrummet er der cardiomaskiner fra Technogym med løbebånd, crosstrainere, motionscykler samt ro-/og ski-maskiner fra Concept 2. Til styrketræning er der vægte fra Eleiko med vægtskiver, dame- og herrestænger samt en platform til olympisk løft. I det lyse og indbydende sportsmiljø finder du også Technogym Crossover Cables, kettlebells, frivægte, fitnessbolde, måtter, gummibånd m.m. Unge fra 13 år kan træne fitness i selskab med forældre.

På La Pared findes to tennisbaner (mod betaling), og der er mulighed for tennistræning. Udendørsområde/multisportbane til holdtræning og fodbold.

Vandring og løb i sanddynerne

Markerede løberuter, bl.a. gennem sanddynerne. Vandrestien GR 131 går forbi hotellet og strækker sig fra nord til syd med flere afstikkere. Tag på vandretur gennem sanddynerne i syd og til Costa Calma. Det er muligt at låne gratis gangstave.

Perfekt til surf og cykel

Der findes surfskole på hotellet, og her er også øens bedste nybegynderstrand for surfing. Bølgesurfingkurser mod betaling. Kitesurfing, windsurfing og SUP (i Costa Calma, ca. 10 min. i bil fra hotellet) mod betaling. Al surfudstyr kan lejes, og du kan deltage i alt fra prøvetimer til flerdages kurser. Motorcross (enduro) mod betaling.

Der er mulighed for at leje mountainbikes. Landevejscykler kan lejes på Playitas Resort (transport til/fra Playitas arrangeres på egen hånd). På La Pared findes også udlejning af ATV'er, motorcross (enduro) og segways.

En del sportsgrene og aktiviteter arrangeres af samarbejdspartnere og lokale aktører. Gratis dagspas til træningsmekkaet Playitas (ca. 30 min. i bil fra hotellet, transfer indgår ikke).

Her kan du læse mere om træning og aktiviteter på La Pared.

Slap af ved poolen og spis lækker mad

På La Pared er der en mellemstor pool, der er opvarmet til minimum 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere morgen, aften og ved dårligt vejr. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbar og restaurant, der serverer enkel grillmenu til frokost og buffet til middag. La Pared anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i deres madlavning og har egen Eco Garden, hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes. Hyggelige chill-out aftener ved poolen.

Gratis sauna og opvarmet udendørs jacuzzi der ligger i forbindelse med saunaen. Et skønt sted at slappe af efter en dag med aktiviteter. Massage og fysioterapi kan bookes på hotellet.

Øvrigt

Gratis wifi på fællesområder. Vaskemuligheder mod betaling. Billeje anbefales. Der findes biludlejning på hotellet. Minimarked med et fint udvalg. Ca. 1,2 km fra hotellet ligger fiskerestauranten Bahia La Pared (åben tirsdag-søndag kl. 12.00-22.00, ikke i hotellets regi). Her kan du købe gode, lokale retter og nyde en fantastisk solnedgang over havet. Der er også en lille café udenfor hotellet (ikke i hotellets regi).

Ca. 400 meter til stranden ved La Pared, som er kendt for de gode surfmuligheder. Her er muligheder for både nybegyndere og øvede surfere. På grund af understrøm er det ikke tilladt at svømme i havet. Der er ca. 7 km. til nærmeste strand i Costa Calma er det ca. 7 kilometer og til de centrale dele af byen ca. 11 kilometer.

Åbningstider

Fitnesscenter, kl. 08.00-20.00

Sauna og jacuzzi, kl. 14.00-20.00

Minimarked, kl. 09.00-21.00

Vaskemuligheder, kl. 08.00-21.00

Wellenkind surf shop, kl. 10.00-12.00 og 16.00-18.00

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider