La Pared - powered by Playitas

Pájara, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 400 m
  • Afstands center: 6 km
  • Air conditioning in public area
  • Disabled room
  • Garden
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Luggage storage
  • Meeting Rooms
  • Outdoor Parking
  • Reception
  • Restaurant
  • Shop
  • DistanceToBeach: 400
  • DistanceToCenter: 6000
  • NumberOfPools
  • DistanceToPublicTransportation: 1500 Meters
  • DistanceToSupermarket: 50 meters (to minimarket) 11 km to Costa Calma

Hotelinformation

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig, som elsker en aktiv ferie, men som også lægger vægt på afslappende feriedage ved havet. Her er der fokus på yoga og surfing sammen med holdtræning og udendørs oplevelser. Hotellet ligger i naturskønne og rolige omgivelser nær den smukke sandstrand, La Pared, der lokker nybegynder-surfere fra hele verden. Surfcentret, som også har udlejning, tilbyder daglige kurser i bølgesurfing. På hotellet tilbydes yoga, tennis og holdtræning med professionelle instruktører såvel som fitness-faciliteter og perfekte omgivelser for vandring, løb og cykling.

Søger du ro, nærhed til naturen og et unikt sted for rekreation og restitution? Vil du opleve noget unikt og føle, at du har kontrol over din tid et sted, der er tilpasset, så du kan fokusere på dig selv og din krop? Eller vil du være ekstra aktiv i ferien og kan lide at få det ekstra adrenalinsus? Så er dette hotel noget for dig. La Pared - powered by Playitas har en unik afsides og rolig beliggenhed på Fuerteventuras vestkyst i den lille by La Pared, ca. 6 kilometer nordvest for Costa Calma.

Sports Inclusive indgår

Sports Inclusive på La Pared – powered by Playitas betyder, at en bred vifte af sport og træning er inkluderet i rejsens pris. Powered by Playitas’ filosofi er, at alle, der vil, kan træne frit, prøve nye sportsgrene og dele glæden ved at træne, uden at skulle tænke på ekstra omkostninger. Læs mere om træning og aktiviteter inkluderet i Sports Inclusive på La Pared – powered by Playitas her.

Det perfekte sted for en aktiv ferie

På La Pared er der alle forudsætninger for en aktiv ferie med fokus på yoga, surfing, vandreture og træning i det fri. Men det er også det perfekte sted for dig, der bare vil lade batterierne op og nyde den smukke natur, nærheden til havet og spektakulære solnedgange. Dette uanset om du rejser på egen hånd eller med venner og familie. For surferfamilier eller nybegyndere er La Pared perfekt med både surfskole og leje af udstyr til både voksne og børn.

Yoga og holdtræning for alle og et veludstyret fitnessrum

På hotellet kan du frit deltage i holdtræningspas som yoga, funktionel træning, vandreture m.m. Al træning afholdes af professionelle instruktører. Yogaen er især skøn med udsigt over Atlanterhavet fra hotellets fine Yoga Shala.

I fitnessrummet er der cardiomaskiner med løbebånd, crosstrainere, motionscykler samt ro-/og ski-maskiner fra Concept 2. Til styrketræning er der vægte fra Eleiko med vægtskiver, dame- og herrestænger samt en platform til olympisk løft. I det lyse og indbydende sportsmiljø finder du også Crossover Cables, kettlebells, frie vægte, fitnessbolde, måtter, gummibånd m.m. Unge fra 12 år kan træne fitness i selskab med forældre.

På La Pared - powered by Playitas findes to tennisbaner, og der er mulighed for at booke tennistræning. Vi bruger karakterer fra grøn til sort, hvor grøn er en begynder. Du kan kun booke tennisbane, privatlektion eller parlektion, alt mod betaling.

Udendørsområde/multisportbane til fx holdtræning og fodbold.

Vandring og løb i sanddynerne

Markerede løberuter, bl.a. gennem sanddynerne. Vandrestien GR 131 går forbi hotellet og strækker sig fra nord til syd med flere afstikkere. Tag på vandretur gennem sanddynerne i syd og til Costa Calma.

Perfekt til surf og cykel

Der findes surfskole på hotellet, og her er også øens bedste nybegynderstrand for surfing. Bølgesurfingkurser mod betaling. Kitesurfing, windsurfing, SUP og Wing Foil (i Costa Calma, ca. 10 min. i bil fra hotellet) mod betaling. Al surfudstyr kan lejes, og du kan deltage i alt fra prøvetimer til flerdages kurser. Motorcross (enduro) mod betaling.

Der er mulighed for at leje mountainbikes. Landevejscykler kan lejes på Playitas Resort (transport til/fra Playitas arrangeres på egen hånd).

En del sportsgrene og aktiviteter arrangeres af samarbejdspartnere og lokale aktører. Gratis dagspas til træningsmekkaet Playitas (ca. 30 min. i bil fra hotellet, transfer indgår ikke).

Her kan du læse mere om træning og aktiviteter på La Pared.

Slap af ved poolen og spis lækker mad

På La Pared er der en mellemstor pool, der er opvarmet til minimum 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere morgen, aften og ved dårligt vejr. Poolhåndklæder mod depositum. Poolbar og restaurant, der serverer enkel grillmenu til frokost og buffet til middag. La Pared anvender så vidt muligt lokale og økologiske råvarer i deres madlavning og har egen Eco Garden, hvor frugt, grøntsager og krydderurter dyrkes. Hyggelige chill-out aftener ved poolen. Poolbaren er åben fra 10.30-23.30.

Gratis sauna og opvarmet udendørs jacuzzi der ligger i forbindelse med saunaen. Et skønt sted at slappe af efter en dag med aktiviteter. Massage og fysioterapi kan bookes på hotellet.

Øvrigt

Gratis wifi på fællesområder. Vaskemuligheder mod betaling. Billeje anbefales. Der findes biludlejning på hotellet. Minimarked med et fint udvalg.

Ca. 400 meter til stranden ved La Pared, som er kendt for de gode surfmuligheder. Her er muligheder for både nybegyndere og øvede surfere. På grund af understrøm er det ikke tilladt at svømme i havet. Der er ca. 7 km. til nærmeste strand i Costa Calma er det ca. 7 kilometer og til de centrale dele af byen ca. 11 kilometer.

Åbningstider

Fitnesscenter, kl. 08.00-20.00

Sauna og jacuzzi, kl. 14.00-20.00

Minimarked, søndag-fredag kl. 08.30-20.30 og lørdag kl. 08.30-13.00

Vaskemuligheder, kl. 08.00-20.00

Wellenkind surf shop, kl. 11.00-16.00. lørdage lukket.

Cykelcenter, se opslag i receptionen

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider