Arena di Serdica Hotel

Sofia, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 100

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af byen, kun få skridt fra Sofias vigtigste administrative, finansielle og shoppingdistrikt samt mange kulturelle og historiske seværdigheder, herunder Nationalteatret, Nationalgalleriet, Alexander Nevsky-katedralen, St. George Rotunda og det bulgarske formandskab. Hotellet er let tilgængeligt fra hovedbanegården, 3 km væk, og fra Sofias internationale lufthavn, som ligger 10 km væk.

63 værelser er fordelt på 7 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Faciliteterne omfatter bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Hotellet tilbyder en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Der er også en række butikker. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk og en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en biludlejningsservice, lægehjælp, en transferservice, roomservice, en vaskeriservice, en frisør, et møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Der er gratis aviser til rådighed. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine. Foredrag, præsentationer og møder kan afholdes i et af de 4 konferencelokaler.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Alle værelser er gulvtæppe og har en dobbeltseng eller en kingsize seng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Yderligere funktioner omfatter et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Gæsterne vil også finde hjemmesko på deres værelser. En bruser og et badekar er inkluderet på badeværelserne. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Familieværelser er tilgængelige for forældre med børn.

En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne. Sports- og fritidsfaciliteter på hotellet omfatter et fitnesscenter og aerobic. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder en spa, en sauna, et dampbad, en skønhedssalon, massagebehandlinger og et solarium.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, en café og en bar. God mad og venlig service venter gæsterne i 2 restauranter med aircondition. Udover morgenmad tilbyder hotellet også frokost og middag à la carte. Diætretter og vegetariske retter kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider