Los Molinos & Breña Garden

Los Cancajos, Spanien

7 nætter Vis på kort
Bravo Tours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Faciliteter

  • Børnepool
  • Pool

Afstand

  • Afstand til strand: 8km
  • Afstand til byen: 8km

Hotelinformation

Gode lejligheder i hyggelige og autentiske omgivelser
Vil I gerne opleve det ægte La Palma, bo i hyggelige omgivelser med udsigt til smuk natur? Så er Los Molinos & Breña Garden det helt rette valg. Her finder I nogle gode lejligheder opført i traditionel, kanarisk stil, der får området til at emme af charme.

Ved poolen er der rig mulighed for at slappe af. Her er både liggestole og parasoler, som I frit kan benytte. Ønsker I at være mere aktive er her også mulighed for at spille tennis, bordtennis og minigolf.

Los Molinos & Breña Garden består af to nabohoteller, der deler faciliteter – bl.a. receptionen på Breña Garden. Vælger I at bo uden havudsigt, bor I her, mens alle lejligheder med havudsigt ligger i bygningen ”Los Milonos”.

Kort fra hotellet ligger den lille, lokale by San José, hvor I kan købe ind til ferien. Vil I opleve mere på ferien og let tage på indkøb, er det en gode ide at leje en bil. På den måde kommer I let rundt både til de nærtliggende byer og flere attraktioner. Det er en god ide at leje bil hjemmefra - kontakt din rejsekonsulent for mere information.  

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse