DoubleTree by Hilton Goa

Nordlige Goa, Indien Flag - Indien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Spa
  • DistanceToBeach: 3 km. Baga beach
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/indien/goa/doubletree-by-hilton-goa/

Hotelinformation

Luksushotel med fatastisk beliggenhed
I Goas hyggelige bydel Arpora ligger DoubleTree by Hilton Hotel Goa. Et virkelig godt hotel, der til fulde lever op til de flestes drømme, når det gælder en afslappende, forrygende og luksuriøs ferie i Goa. Hotellet sætter en meget høj standard og tilbyder mange faciliteter.

Hotellets placering er perfekt. Her er fred og ro, og så ligger det blot få minutters kørsel fra flere af Indiens populære strande bl.a. Baga, Calanguta og Anjuna. Hotellet har egen shuttlebus, der gratis kører til stranden fra ca. 11.00-19.00. DoubleTree by Hilton Hotel Goa er altså det perfekte udgangspunkt for jer, der gerne vil opleve det nordlige Goas smukke kystlinje,

På hotellet finder I masser af gode faciliteter. Hotellets poolområde indbyder til afslapning og dejlige svømmeture i hyggelige omgivelser. Her svajer palmerne, og de grønne omgivelser skaber de perfekte rammer for en dejlig ferie. Nyd solen på terrassen, spis på en af hotellets gode restauranter - der bl.a. tæller en vegatarrestaurant - eller forkæl jer selv i hotellets SPA – bedre bliver det ikke!

Hver lørdag og onsdag er der markeder i området – glæd jer til en lokal og inspirende oplevelse. Vil I shoppe mere eller blot nyde byens puls, har I let adgang til det udenfor hotellet. I gåafstand finder I også et lille vandland og andre sjove aktiviteter. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider