Finca Colon

Fuencaliente de la Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 7 km
  • Lufthavn La Palma (SPC): 24.0 km (33 mins)
  • DistanceToBeach: 7 km
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/la-palma/fuencaliente/finca-colon/
  • DistanceToTown: 4 km Fuencaliente

Hotelinformation

Hyggelige lejligheder i rolige omgivelser

På La Palmas sydlige del, i det hyggelige område nær Fuencaliente, ligger Finca Colon. Her finder du nogle store og hyggelige lejligheder, der ligger i en pæn have med mange palmer. Alle lejligheder har balkon eller terrasse, så du rigtig kan nyde det dejlige vejr. Hotellet ligger i et meget roligt område, så du kan nyde en afslappende ferie.

Hotellet har et skønt poolområde, hvor du kan ligge og slænge dig i en liggestolene, mens du nyder solens varme stråler. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Ved siden af hotellet ligger en mindre, men meget charmerende, restaurant, som ejes og drives af én og samme mand. Restauranten har åbent stort set hver dag fra kl. 18.00 til aftensmad, men i og med at restauranten kun har en enkelt medarbejder, kan åbningstiderne svinge. På restauranten servereres der traditionelle, kanariske retter med en smuk udsigt – særligt når solen går ned. (Restauranten er midlertidigt lukket).

Finca Colon er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil bo i lejligheder og samtidig have et godt udgangspunkt for mange spændende oplevelser på La Palma eller en rolig og afslappet ferie i autentiske omgivelser. 

Pension
Opholdet er uden pension.

Sådan bor du
På Finca Colon kan du bo i gode og store 2- eller 3-værelses lejlighede. Alle lejligheder er indrettet med køkken med kogeplader, køleskab og el-kedel. Der er også TV, balkon eller terrasse samt eget badeværelse med hårtørrer. I 2-værelses lejligheden er der plads til op til to voksne. I 3-værelses lejligheden er der plads til op til fire voksne. 

Mere om Finca Colon
Hotellet er ikke egnet for gangbesværede. Transferbussen stopper ca. 100 meter fra hotellet – her fra skal du selv gå med bagagen til hotellet.

Restauranten er desværre lukket midlertidig. 

Der er ingen reception på hotellet, hvis man skal i kontakt med personalet, skal man ringe. Det betyder også, at baren på hotellet er såkaldt Honesty-bar, hvor gæsterne kan købe vand, vin og sodavand. Der er ingen personale, og du skal derfor bare lægge pengene, når du tager noget fra baren.

Vi gør opmærksom på, at dit hotel er med begrænset rejselederservice. Det betyder, at vores rejseledere ikke kommer på hotellet, men at de altid kan kontaktes via vores servicetelefon 24 timer i døgnet. På nogle udflugter skal du selv sørge for transport til og fra opsamlingsstedet på La Palma Princess. 

Dit hotel ligger på La Palmas sydkyst, hvor der er begrænsede transportmuligheder. Derfor kan det være en god ide at leje en bil hjemmefra, hvis du vil have mulighed for at komme rundt til byerne og på øen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider