Tent Torremolinos

Torremolinos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 900 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 6.6 km (9 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/costa-del-sol/torremolinos/tent-torremolinos/
  • Pool
  • DistanceToBeach: 900 m
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 4,7 km, Malaga
  • Bar
  • Aircondition

Hotelinformation

Bo i hjertet af Torremolinos

I centrum af Torremolinos finder man Tent Torremolinos. Her er servicen høj og beliggenheden er rigtig fin. Alt er i gåafstand, og hotellet er et godt udgangspunkt for store oplevelser med både tog og bus, der kører ud til alle hjørner af Torremolinos. Hotellet har fået nyt interiør i 2023, og værelser og fællesområder fremstår derfor rigtigt indbydende.

Hotel Tent Torremolinos byder på et mindre poolområde med poolbar og begrænset antal solsenge. Du er velkommen til at benytte hotellets fitness, og i receptionen er der mulighed for at leje cykler.

Busstationen (der kun ligger 20 m væk) er centrum for al lokaltrafik. Her kan du nemt komme af sted på gode ture til den hvide by Mijas eller til rigmandsbyen Marbella med den storslåede lystbådehavn. Togstationen er også blot et stenkast derfra og er den nemmeste måde at komme til Malaga og se den store katedral, Picasso-museet og de spændende fæstninger Alcazaba og Gibralfaro.

På hotellet finder du også en mindre lounge, hvor du kan arbejde, slappe af eller hygge med et spil kort. Du kan også nyde en drink fra baren, som er åben 24 timer i døgnet.

Der er nem mulighed for at komme til de gode strande langs Torremolinos kyst. I byens centrum finder man den populære San Miguel gade, hvor man nemt kan få sig en afslappende stund i skyggen, mens man drikker en kold San Miguel øl.

Sådan bor du på Tent Torremolinos
På hotel Tent Torremolinos bor du i store og fine værelser. Alle værelserne er indrettet med safeboks (mod gebyr), TV, aircondition, hårtørrer og Chromecast.

Dobbeltværelse Kampagne: Fine moderne værelser med god plads. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse med havudsigt: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Dobbeltværelse XL: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse, samt havudsigt. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Eneværelse: Fine moderne værelser med egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med en stor enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 1 person.

Eneværelse med havudsigt: Fine moderne værelser med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med en stor enkeltmandssenge. På værelserne kan der være op til 1 person.

Familieværelse: Fine moderne værelser med god plads og egen balkon/terrasse. Værelserne har eget badeværelst og er indrettet med to enkeltmandssenge (nogle værelser har dobbeltseng). På værelserne kan der være op til 3 personer.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Restauranten har åben fra kl. 8-13. I dette tidsrum er det muligt at benytte restauranten flere gange. Fra kl. 10.30-13 serverer restauranten lettere snack måltider. Dette er inkluderet i dit ophold. 

Mere om Tent Torremolinos
Der kan forekomme byggestøj pga. renovering.

Poolbaren har åben i juli og august. Udenfor denne periode er den lukket.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider