Nazar
7 nætter, fra 1000000
Se pris og bestil

Eftalia Ocean

Avsallar, Tyrkiet Vis på kort

Hotelinformation

Nybygget vandlandshotel med swim up-værelser
Eftalia Ocean er det nyeste hotel i Eftalia-familien og har tydelige ligheder med sine søsterhoteller Eftalia Aqua og - Village. Også her får du adgang til Eftalias vandpark Eftalia Island med vandrutsjebaner og pools af alle slags. På Eftalia Ocean har, som navnet afslører, havet været en stor inspirationskilde for indretning og design, hvilket tydeligt ses i hotellets interiør. Eftalia Ocean er det største i hotelkæden med sine 6 000 m² og ligger i nærheden af den lille landsby Avsallar, hvor du finder et mindre udvalg af caféer, restauranter og butikker.

Fra hotellet er der desuden bare en halv times kørsel ind til den populære ferieby Alanya.

På hotelområdet findes et stort område med piratskib, rutsjebaner og pools, perfekt for dig som rejser med børn eller teenagere.

Hotellet består af en hovedbygning og for den som vil forkæle sig selv lidt ekstra findes der mulighed for at bestille værelse med pool lige udenfor din egen terasse. Værelserne er indrettet i hvidt og blåt, de er rumlige og moderne.

Gigantisk Beach Club
Når du bor på Eftalia Ocean har du adgang til en fantastisk beach club, der breder sig ud over et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den anden side af vejen fra hotellet for at komme hertil, dette gør du smidigt og sikkert gennem en tunnel. Når du vel er kommet over åbner sig en verden af vandaktiviteter, pools, restauranter og selvfølgelig en sandstrand.

Til børnene findes flere separate børnepools og i en af dem findes et klatrestativ med mindre vandrutsjebaner og i en anden står et piratskib - også den med vandrutsjebaner og andet sjov som de mindre børn vil elske. For de lidt større børn samt voksne findes der på beach clubben hele 12 superheftige vandrutsjebaner som giver alle typer af sug i maven. Her findes også legeplads og børneklub.

På den store beach club findes et wellnesscenter hvor du kan besøge sauna, Hamam, få kropsbehandlinger eller leje en strandpavillion for en dag. Alle faciliteter i wellnesscentret er mod ekstra betaling. Også ved stranden findes pavillioner at leje, disse med forskellige pakker at vælge mellem.

Her findes også flere barer og restauranter, du kan for eksempel tage en pause fra solen og nyde en kold drink i en af de skønne sofaer med en spektakulær udsigt over havet. Der findes også fire temarestauranter som er åbne om aftenen, udendørsdisco, amfiteater og et flertal butikker.

Beach clubben er til for gæsterne på de fem Eftalia-hoteller: Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Splash og Eftalia Ocean. 

Sandet er finkornet med lidt småsten i vandkanten. Vandet bliver hurtigt relativt dybt. Her findes solsenge, parasoller og strandbar der serverer snacks og lokale drikkevarer, alt inkluderet i prisen - det er jo All Inclusive!

Inde på hotelområdet findes yderligere masser af vandrutsjebaner for både store og små, så der kan opstå problemer, når det er på tide at gå op på værelset, for dette er et paradis for børn. Her findes også en stor pool samt en indendørspool for de som ønsker en pause fra solen, denne ligger i sammenhæng med hotellets fitnesscenter.

Hotellet tilbyder håndklædeservice til både pool og strand gratis, du behøver bare at lægge et depositum i starten af dit besøg.

Af sikkerhedsmæssige årsager findes der begrænsninger i forhold til højde/alder på visse vandrutsjebaner.

Vandrutsjebaner på Eftalia Island

Wide Slide30 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Free Fall32 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Black Hole89 meter lang. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med voksen, Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Rafting West/East69 meter lang. Aldersgrænse 11 år, 7-10 år med vuxen. Pooldybde 125 cm.

Twister Right/Left55 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Kamikaze54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Multi Slide54 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 120 cm.

Body Slide70 meter lang. Aldersgrænse 11 år. Minimumhøjde 130 cm. Pooldybde 125 cm.

Bowl40 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumhøjde 145 cm. Pooldybde 180 cm.

Boomerang23 meter lang. Aldersgrænse 14 år. Minimumhøjde 145 cm. Pooldybde 145 cm.

Bemærk venligst at hotellet kan ændre disse regler uden at informere Nazar.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter, mad og drikkevarer på visse af temarestauranterne på beach clubben, beach clubbens wellnesscenter, udbytning af badehåndklæde, drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island.

All Inclusive – ingen uventede udgifter!
På Eftalia Ocean behøver du aldrig at være sulten. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hovedrestauranten og de har endda tænkt på børnene, som har din helt egen buffet. De sundhedsbevidste har et Diet Corner med sundere alternativ.

Mellem hovedmåltiderne har også hotellets Burger Land åbent som er indrettet som et amerikansk fast food-diner fra 80'erne, der finder du snacks som pizza, hamburger, salat og suppe. Sen morgenmad, for den som vil sove længe, serveres her.

Gå heller ikke glip af at besøge hotellets PUB Bar som giver dig følelsen af at sidde på en engelsk pub der serverer kold øl, eller hvorfor ikke besøge det franskinspirerede Patisseriet som byder på smagfuldt bagværk og lækkert kaffe.

Is er inkluderet for alle hotellets gæster under visse tider på beach clubben, og her findes også flere restauranter og barer, både ved poolerne og ved stranden.

På udvalgte dage er der festlige temaaftener, eksempelvis tyrkisk aften, der sætter sit præg på både servering og menu. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

På hotellet findes en italiens temarestaurant og på beach clubben findes yderligere fire temarestauranter: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en fisk- og steakrestaurant, den sidstnævnte mod betaling. På en av de øvrige tre temarestauranter har du mulighed for, afhængigt af tilgængelighed, at spise gratis én gang per visit. Husk at bestille bord i god tid!

Mod betaling

Friskpresset frugtjuice, visse cocktails, drikkevarer på flaske og på diskoteket på Eftalia Island, visse importerede varer, tyrkisk kaffe, besøg på temarestauranterne udover det første inkluderede besøg på en af dem, besøg på fisk- og steakrestauranten.

International børneklub og minidisco
Hvis børnene mod forventning ønsker anden underholdning end beach clubben og vandlandet, så arrangerer hotellets internationale aktivitetsguider hver dag en masse hygge og sjov i den internationale børneklub ved beach clubben.

Børneklubben er et legeparadis for alle hotellets børn mellem 4-12 år, hvor aktivitetsguiderne leger med børnene, laver kreative ting, øver på dansen til minidisco og arrangerer konkurrencer. Dagens højdepunkt er minidisco, hvor børnene ivrigt fremfører sine kundskaber på dansegulvet, og hvem ved, måske kan de lære sine forældre et par trin også.

På beach clubben findes en stor legeplads samt et miniamfiteater hvor børnene leger.

Aktiviteter om dagen og show om aftenen
Hvis du bor på Eftalia Ocean findes rig mulighed for at teste dine evner i tennis, dart, bordtennis og basket, og hvis du er konkurrencelysten så hold øjnene åbne når animationsteamet arrangerer turneringer i forskellige aktiviteter nede på beach clubben. Trådløst internet er gratis på hele hotellet, men forbindelsen kan variere afhængigt af tiden på døgnet.

Der findes et antal butikker på hotelområdet og ved beach clubben der lokker med bl.a. smykker, lædervarer og souvenirer. Om aftenen arrangeres underholdning af hotellets aktivitetsguider ved beach clubben store amfiteater og visse dage optrædes med live musik. Efter underholdningen kan du kridte skoene og danse løs på beach clubbens enorme udendørsdisco, og for de små børn arrangeres minidisco.

Mod betaling

Tennisudstyr samt belysning på tennisbanen.

Store rummelige værelser for op til otte personer
Eftalia Ocean er perfekt for dig som rejser med børn og dette har også været med i planlægningen, når hotellet blev bygget. Der findes rum for op til otte personer og designet på værelser gør, at de føles meget rummelige. Værelserne er fordelte i hovedbygningen samt en separat del for poolværelserne. Alle dobbeltværelser samt familieværelser ligger i hovedbygningen.

Værelserne er nye og moderne indrettet i hvide og blå nuancer. Alle værelser har telefon, TV, individuell air condition, minibar, elkedel, safetbox og balkon. På alle rum udenfor badeværelser findes et småt walk-in-closet. På badeværelset findes brusekabine og føntørrer. Der findes trådløst WiFi på alle værelser.

Dobbeltværelse 2-4 personer
Dobbeltværelset på cirka 35 m² har en dobbeltseng og en enkeltseng. Rummet kræver minimum to fuldt betalende og her kan bo max tre voksne og et barn med mulighed for at få en børnepris. Dette rum kan også bookes som enkeltrum mod et tillæg.

Økonomiværelse 2-3 personer
Økonomiværelset på ca 35 m² har en dobbeltseng og en enkelseng. Rummet kræver mindst to fuldt betalende og her kan maksimalt bo tre voksne. Her findes mulighed for at få én børnepris. Dette rum er et normalt dobbeltværelse, men med udsigt mod parkeringen.

Familieværelse 4-6 personer
Familieværelset er cirka 45 m². Her er fem rigtige sengepladser og en lænestole, som kan slåes ud til en seng, denne måler 180x80 cm. Værelset kræver minimum fire fuldt betalende, der kan bo maksimalt fem voksne og et barn. Det er muligt at få op til to børnepriser.

Duplexsuite A med pool 4-6 personer
Denne værelsestype på 2 etager og næsten 100 m² er til den der vil unde sig selv det lille ekstra. Her får I to soveværelser og to badeværelser. I denne værelsestype får I direkte adgang til poolen som ligger præcis udenfor terrassen og som kun deles med de nærliggende rum. Her er fire rigtige sengepladser samt en lænestole, som kan slåes ud til en seng. Er der behov for det, kommer der en ekstra seng ind på værelset. Både lænestolen som kan slåes ud og ekstrasengen måler 180x80 cm. Her kræves minimum fire fuldt betalende, der er plads til maksimalt fire voksne og to børn, det er muligt at få op til to børnepriser.

Duplexsuite B med pool 5-8 personer
Dette er den største værelsestype på hotellet og måler 113 m². Suiten er fordelt på to etager med tre soveværelser og to toiletter. I denne værelsestype får I direkte adgang til poolen som ligger lige ved terrassen og som kun deles med de nærliggende værelser. Her er seks rigtige sengepladser samt en lænestol, som kan slåes ud til en seng, denne måler 180x80 cm. Hvis der er behov for det, kommer der en ekstraseng ind på værelset. Her kræves mindst fem fuldt betalende, der er plads for maksimalt seks voksne og to børn. Det er muligt at få op til tre børnepriser.


Hvorfor ikke nyde freden og friheden, mens børnene er travlt beskæftiget i vandlandet? Læg vejen forbi wellnesscenteret og glem for en tid alt om stress og jag, mens de professionelle behandlere tager dig under god behandling. Her er fri adgang til sauna og hamam, det tyrkisk bad. Der tilbydes også et stort udvalg af ansigts- og kropsbehandlinger. Der er også et wellnesscenter i beach clubben, hvor alt er mod ekstra betaling.

For alle dem, der gerne vil holde sig i form på ferien, er der mulighed for at få pulsen op i fitnesscentret.

Tag med til uforglemmelige oplevelser!
På Nazar er vi eksperter i at arrangere rejser til Tyrkiet, og vores mål er, at du skal have fyldt kufferten op med masser af sjove og spændende oplevelser. Derfor har vi sammensat et bredt program, hvor vores erfarne guider tager dig med til hæsblæsende actionture, fristende shopping, fascinerende kulturseværdigheder og bjergtagende natur. Kontakt vores guider på destinationen for at høre mere og bestille dine udflugter.

Türkler/Alanya
Hotellet er beliggende ved Türkler uden for Alanya på Tyrkiets sydkyst. I området omkring hotellet kan der findes et mindre udvalg af caféer og butikker, men vi anbefaler, at du tager ind til Alanya, hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kendt som en af Tyrkiets bedste og mest populære feriebyer.

Vis på kort

Faciliteter

 • Beach chair
 • Beach towel
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes

Afstand

 • Afstand strand: 100m
 • Afstands center: 4km

Antall

 • Antal etager: 7
 • Antal værelser: 682

Andre

 • Built year: 2017, beach club 2014
 • Meals: All Inclusive
 • Room floor: Laminatgulv
 • Transfer time: 1 time och 45 min
 • Pool: 10

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Kort