Grifid Vistamar

Golden Sands, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 10 m
  • Lufthavn Varna (VAR): 25.0 km (33 mins)
  • DistanceToBeach: 10 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/bulgarien/golden-sands/grifid-vistamar/
  • Bar
  • Pool
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 500 m, Golden Sands
  • Aircondition

Hotelinformation

Strandhotel hvor både familier og par trives!

Grifid Vistamar ligger direkte på Golden Sands gyldne sandstrand. Hotellet tilbyder et fantastisk 24-timers All Inclusive-udvalg med flere a la carte-restauranter og mange aktiviteter. Med zoner kun for voksne og faciliteter designet til både store og små børn, er hotellet både for dig, der rejser som familie, og dig, der rejser som par.

Hotellet er totalrenoveret i 2019 og både fællesområder og værelser fremstår flotte, moderne og indbydende. Temaet for renoveringen var at skabe en ”urban jungle”, og man mærker straks, at der er kælet for detaljerne, og indretningen bidrager til at skabe en fantastisk og fuldendt hoteloplevelse.

Et strandhotel i Golden Sands indbyder naturligvis til mange timer på stranden. Derfor er der selvfølgelig også to solsenge og en parasol uden beregning på stranden til fri afbenyttes (ved tilgængelighed) pr. værelse, ligesom hotellets All Inclusive-koncept selvfølgelig også inkluderer strandbaren.

Hotellet har et dejligt poolområde. Dertil er der ligeledes en indendørs pool i forbindelse med hotellets spa. Den indendørs pool samt jacuzzi er til fri afbenyttelse, mens øvrige faciliteter (fx sauna, dampbad, massage og skønhedsbehandlinger) er mod betaling. 

Hotellets yngste gæster kan deltage i de daglige aktiviteter i miniklubben (international), samt minidisko og ugentlige shows og temadage. For de større børn og voksne er der gode muligheder for at udfordre sine medrejsende i tennis, bordtennis, fodbold eller volleyball. Derudover er der fitnesscenter og holdtræning med fx yoga, aerobic, Tea-Bo, jogging og meget mere.

På Grifid Vistamar får du et komplet All Inclusive-program med drikkevarer 24-timer i døgnet, minibar og mulighed for at afveklse en alsidig buffet med en mere intim middagsoplevelse på en af a la carte-restauranterne. 

Sådan bor du
På Grifid Vistamar bor du i fine værelser med en moderne indretning. Alle værelser er indrettet med aircondition, multimedie-tv, gratis WiFi, safebox (mod betaling), minibar med gratis daglig opfyldning af vand, sodavand og øl, te- og kaffefaciliteter, sovesofa, pude- og topmadrasmenu (mod forespørgsel) samt separat bad/toilet med bruseniche og hårtørrer.

Dobbeltværelse med balkon
Moderne indrettet værelse på ca. 25-30 m2 med egen balkon. På værelset er der plads til en til tre personer.

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
Fine værelser på ca. 26-30 m2 med egen balkon og havudsigt. På værelset kan der være op til tre personer. Det er også muligt at bo alene på værelses mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med concept med balkon og havudsigt
Fine værelser på ca. 25-30 m2 med egen balkon og havudsigt. Disse dobbeltværelser har som noget ekstra eksklusiv adgang til sky-baren og a la carte-restauranten på den fantastisk terrasse, samt infinity poolen med udsigt over havet. Derudover er der også mulighed for at nyde en ni-retters middag på restaurant Fusion, på Hotel Grifid Metropol, ca. 30 m fra hotellet. På disse værelser får du også adgang til en privat sektion på stranden, som kun er for voksne.

Værelset er som noget ekstra også udstyret med kapsel kaffemaskine, slippers og badekåber. Derudover kan du også se frem til fri adgang til hotellets fitnesscenter og sky baren på Grifid Metropol. Der kan bo en til to voksne på værelset.

Familieværelse med skrå havudsigt
Familieværelset er ca. 40 m2 og består af to værelse. Det ene er et soveværelse med to sammensatte enkeltsenge, som kan skilles ad, et skrivebord samt et TV. Det andet er en stue, hvor der er endnu et TV samt to sovesofaer. De to værelser er opdelt med en skydedør. Der er plads til op til to voksne og to børn eller tre voksne og et barn på værelset.

Pension
Dit ophold er med Ultra All Inclusive.

Mere om Grifid Vistamar
Pagur Sky Bar & Restaurant er ikke inkluderet i All Inclusive-konceptet, men mod betaling. 

Det er gratis for gæster, som bor på Grifid Vistamar at benytte den 8.000 m2 store vandpark på søsterhotellet Grifid Club Hotel Bolero, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Her er der tre vandrutsjebaner med mere end 400 meters kilden i maven. Bemærk at der er en min. højde på 140 cm for at prøve vandrutsjebanerne. Der er også et område for de mindre børn. Omklædningsrum og aflåste skabe er til fri afbenyttelse. Vandparken er åben fra juni til september. Du kan også benytte faciliteterne på søsterhotellet Grifid Metropol, som ligger lige ved siden af.

Vær opmærksom på, at dobbeltværelserne med concept kun er for personer over 16. På disse værelser koster det ikke ekstra, at bruge safeboksen på værelset.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider