Krizantem Hotel

Alanya, Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Faciliteter

 • Beach towel
 • Credit card
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool indoor
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room minibar
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 30mm
 • Afstands center: 3kmm

Antal

 • Antal værelser: 214

Andre

 • Måltider: All Inclusive
 • Transfer time: 2 h
 • Pool: 3

Hotelinformation

Alt du behøver til en vellykket ferie
På afslappende Krizantem hotel er du tæt på alt. Det centralt beliggende hotel ligger nemlig lige ved øst stranden i Alanya. Med et generøst all- inclusive program, sine tre pools, spa med traditionelt tyrkisk bad og barerne, har hotellet alt du behøver for en dejlig ferie. Der er tilmed en børneklub for de yngste gæster. Det her hotel er til dig som synes om en promenade på stranden og om at slentre rundt i små butikker, have det hyggeligt ved pool kanten eller bare tage det roligt på ferien. Hotellet har en større renovation planlagt allerede i 2023.

Krizantem Hotel er en del af Value collection, som er vores samling af prisvenlige hoteller.

Afslapning lige ved stranden
På Krizantem hotel finder du tre skønne pools at vælge imellem. Ved hovedpoolen, eller aktivitetspoolen som den også kaldes, samles gæster ved parasollerne for at nyde solen og en svømmetur. Solstole og parasollerne er gratis at låne for vores gæster. Den anden af hotellets udendørspools passer godt til de lidt yngre gæster. Der kan man nemlig rutsje ned af en vandrutsjebane direkte ned i poolen. Har du brug for at slukke tørsten eller fylde maven med noget mellem måltiderne findes der godt med barer ved og omkring poolen. Udover udendørspoolerne finder du en afslappende indendørspool som passer perfekt til dem som ønsker en pause fra solen, eller blot en rolig stund.

Krizantem hotel har adgang til en lang sandstrandspromenade. Strand- og pool håndklæder kan fås på hotellet mod et depositum.

Mod betaling

Pool håndklæder mod depositum

Lækker all-inclusive buffet og flere barer
I Krizantem hotels generøse all- inclusive program er stort set alt betalt på forhånd du kan nyde af både morgenmad, frokost og middag i hotellets hovedrestaurant i form af en generøs buffet. Alle lokale drikkevarer indgår. Hotellet har flere barer så du ikke behøver lede længe efter et sted at slukke tørsten hele dagen, eller hvis du vil have en fin drink om aftenen.

Mod betaling

Importerede drikkevarer og friskpresset juice

Sjov børneklub og spændende vandrutsjebane
Den internationale børneklub på Krizantem hotel står klar til at underholde hotellets yngste gæster. Her får børnene en chance for at møde jævnaldrende og få nye venner mens familien slapper af på solsengen. I børneklubben er børn mellem fire og tolv år velkomne. Der findes også en lille legeplads på hotelområdet. Selvfølgelig er også vandrutsjebanen ved en af poolerne et populært og værdsat tilholdssted for børnene under de solrige feriedage.

Godt med stilhed eller aktiv underholdning
Da Krizantem Hotel er centralt beliggende findes en del nærtliggende små butikker som kan udforskes. Føler du i stedet for roligere aktiviteter kan du tage en promenade langs stranden. Vil du hellere holde dig aktiv på ferien så har hotellet deres eget træningscenter. Selvfølgelig kan du få tiden til at gå i den skønne spa som har tyrkisk bad, eller forkæle dig selv med en af flere behandlinger. Hotellet har også sit eget animationsteam som står for god underholdning.

Hotellet ligger tæt på centrum. Her finder du flere barer, butikker og restauranter. Lidt længere væk finder du Alanya Centrum med et rigt natteliv og gode shoppe muligheder.

Mod betaling

Behandlinger i spaen og frisør

Enkle og praktiske værelser
De funktionelle hotelværelser på Krizantem Hotel har alt du behøver for en behagelig ferie. Alle værelser har aircondition, wifi, LCD TV og minibar. Safety box er at finde på alle værelser mod et gebyr og man kan bestille room service mod betaling. På badeværelser er der en hårtørrer.

Dobbeltværelse landudsigt, 2-4 personer
Denne værelsestype er cirka 26 m² og har tre almindelige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne eller to voksne og to børn, med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Dobbeltværelse havudsigt, 2-3 personer
Denne værelsestype er cirka 26 m² og har tre almindelige senge. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo max. tre voksne med mulighed for en børnepris. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm. Værelset kan bookes som enkeltværelse mod et gebyr.

Familiesuite, 3-5 personer
Suiten er på cirka 55 kvm og har fire almindelige senge. Det mindste antal fuldt betalende personer er tre, og du kan bo op til max fire voksne med mulighed for to børnepriser. Her er en ekstraseng som i mål er 80x180 cm.

Mod betaling

Safety box, room service

Værdsat og stemningsfuld Spa
Hvis sol og badning ikke er nok til at komme i rigtig feriestemning, eller hvis du bare vil unde dig selv lidt ekstra, så kan du besøge Krizantem Hotels spa. Efter et besøg her kommer du garanteret til at koble af og glemme alt om hverdagsstress. I hotellets spa finder du det tyrkiske bad hamam som er meget værdsat af hotellets gæster. Ønsker du at slappe af med en variation af forskellige former for massage eller andre typer af behandling, kan du mod betaling forkæle dig selv her. Hotellet har også en frisør og eget træningscenter.

Mod betaling

Behandlinger i spa og frisør


Vandrutsjebanen har begrænset åbningstider.

Hotellet ligger ved den østlige strand, mod den trafikerede hovedvej, hvilket betyder at værelserne som vender ud mod havet, kan påvirkes af støj fra trafikken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider