La Maison

Hua Hin, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 300 m
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/hua-hin/la-maison/
  • DistanceToBeach: 300 m
  • DistanceToTown: 0 m, Hua Hin
  • Aircondition

Hotelinformation

Bo midt i Hua Hin by i rolige og hyggelige omgivelser

La Maison er et hyggeligt, mindre byhotel midt i Hua Hin og blot 300 meter fra stranden. Hotellet har blot 20 værelser og en dejlig varm atmosfære. Et charmerende og indbydende hotel med en fremragende beliggenhed.

På hotellet findes også en god morgenmadsservering med både internationale og lokale retter. Der er mulighed for både inden- og udendørsservering. 

Hotellet fremtræder rent og pænt og er kendt for den varme atmosfære og gode service. Hotellets reception har døgnåbent, og her kan du blandt andet bestille tøjvask og rens.

Hotellet har en dejlig pool med en mindre gårdhave. Her er et begrænset antal liggestole, hvor der er rig mulighed for at finde en skyggefuld plads, da solen har svært ved at nå hele området. Hotellet er beliggende tæt ved stranden, som er oplagt hvis du vil nyde solen.

Hotellets perfekte beliggenhed gør det atraktivt for dig, som gerne vil opleve Hua Hin. Alt er indenfor gåafstand: Restauranter, barer og butikker. Det er også nemt at komme til byens hyggelige natmarked, som absolut er et besøg værd.

La Maison er et godt valg for dig, der rejser som par, og vil bo centralt og have meget for pengene.

Sådan bor du
På La Maison hotel bor du i rummelige værelser, som alle er indrettet med aircondition, tv, gratis WiFi, slippers, hårtørrer, safeboks, køleskab og skrivebord.

Dobbeltværelse: Store og rummelige værelser på ca. 30 m2 med egen balkon og udsigt til poolen. Værelserne er indrettet med mørke træmøbler, som skaber en hyggelig stemning. Der kan bo op til to voksne og et barn på værelset.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. 

Mere om La Maison
Dit værelse er til rådighed fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 12 på afrejsedagen. Du har altid mulighed for at spørge om sen udtjekning fra værelset, hvis du har en sen hjemrejse. Dette aftales og afregnes med hotellet. Hotellet har mulighed for bagageopbevaring.

Det er ikke muligt at købe snack eller drikkevarer på hotellet, men det kan købes i den nærliggende 7/11 og må gerne medbringes til poolen. 

Hotellet er røgfrit, men der findes rygeområde på hotellet, ligesom man må ryge på balkonen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider