Golfrejse - Wora Bura

Hua Hin, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/golf/rejsemal/thailand/golfrejse-wora-bura/
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown:

Hotelinformation

Vil du med på en eksotisk golfrejse, hvor du lige får det mere? Så er denne ”premium-golfrejse” den rette for dig. For her får du golf i topklasse, du bor på 4-stjernet hotel, og du får ekstra komfort på flyrejsen til Thailand.

På denne golfrejse starter du allerede med en masse fordele både i lufthavnen og på flyrejsen med SAS Plus. Du bor på et skønt 4-stjernet hotel lige ved stranden, og så skal du spille seks golfrunder på helt fantastiske golfbaner.

Med SAS Plus starter ferien med forkælelse allerede i lufthavnen, for du kan komme hurtigere igennem sikkerhedskontrollen med fast track. Du har også adgang til SAS-loungen, hvor du i ro og mag kan tage en bid mad og slappe af inden boarding. Når du kommer ombord på flyet og sætter dig, så vil du også mærke, at dit sæde er større, og du har god benplads og justerbar nakkestøtte. På flyveturen får du serveret flere måltider, hvor et treretters måltid inklusive drikkevarer er inkluderet. Når du lander, venter en chauffør, og med privat transport bliver du kørt til dit hotel.

Hotellet er det fantastiske Wora Bura Resort & Spa, som er en ægte, thailandsk perle, der er opført i traditionel kolonistil med en autentisk atmosfære. Her er der fine faciliteter til din ferie med en pool formet som en lagune, der er omgivet af en tropisk have. Hotellet ligger lige ned til stranden, så du har hurtig adgang hertil. Med flere oaser kan du virkelig slappe af her. Hotellet har også to restauranter, så du ikke behøver bevæge dig ud, når du skal finde dit næste måltid. Det første måltid i Thailand er inkluderet, når du spiser velkomstmiddag på hotellet, og så starter ferien for alvor.

Du har hele seks golfrunder inkluderet i din rejse, og det er inklusive shuttle og caddie. Du spiller golf på fire forskellige baner. Golfbanerne har hver deres forskellighed, men fælles er, at du spiller på meget interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. Du kan godt glæde dig til en uforglemmelig golfrejse i Hua Hin.

Når du ikke spiller golf, kan du udforske Hua Hin og opleve den autentiske by med thailandsk charme. Byen er ikke kun populær blandt udenlandske turister. Den thailandske kongefamilie holder også jævnligt ferie her, og derfor kaldes det også kongens ferieby.

Efter en masse dage fyldt med afslapning og oplevelser er det tid til at vende snuden mod Danmark. Hjemrejsen bliver lige så skøn som turen til Thailand. Du bliver hentet af privat transport og kørt til lufthavnen, hvor du kan slappe af i loungen, inden der er afgang til København, og så har du igen dansk jord under fødderne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider