Radisson Resort & Spa Hua Hin

Cha-am, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/thailand/hua-hin/radisson-resort-spa-hua-hin/
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Bar
  • Aircondition
  • DistanceToBeach:

Hotelinformation

Direkte ved vandet med et væld af faciliteter og stort poolområde

Radisson Resort & Spa Hua Hin er Bravo Tours’ bestsellerhotel i Hua Hin-området, og det er ikke tilfældigt. Hotellet med sine skønne faciliter og direkte havudsigt fra alle værelser danner nemlig de perfekte rammer for en fantastisk ferie i Thailand.

Hotellet ligger placeret direkte ved Thailandbugten mellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området omkring hotellet er roligt og perfekt til dem, som vil have det autentiske Thailand med en afslappet feriestemning.

Det store poolområde er samlingspunktet for hotellet. Her kan du rigtig slappe af og nyde solen på en af de mange liggestole rundt om poolen. Nyd de smukke udsigter, eller slap af i skyggen under en af de mange solparasoller. Den store åbne hotellobby er også indbydende. Her er sportsbar, cafe og en lille isbutik.

Dagen starter perfekt på Radisson, hvor morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i dit ophold,  byder på alt fra asiatisk til international morgenmad. I løbet af dagen kan du også tilkøbe dejlige måltider og drinks i hotellets Joe Kool’s Restaurant, som ligger nede mod havet. 

Rejser du med børn, så er der også masser af aktiviteter og faciliteter. Først og fremmest er der en sjov vandrutsjebane i hotellets pool, og fra kl. 08.00-18.00 kan børn lege i hotellets internationale børneklub. Her sørger hotellets underholdningspersonale for masser af sjove aktiviteter. Børnene vil elske de mange lege, som arrangeres. Her findes desuden også mini-biograf, et rum med flere arkadespil og PlayStation.

Sådan bor du
Bravo Tours tilbyder tre forskellige værelsestyper, hvor du får de smukkeste direkte panoramaudsigt over havet fra alle værelser. Ligeledes er alle Bravo Tours’ værelser på hotellet renoveret i løbet af 2023.

Premier værelse
Disse skønne værelser er 34 m2 store, lyse, moderne og smagfuldt indrettet. Til alle premier værelser er der en møbleret balkon, hvorfra du får den flotteste udsigt til Thailandbugten. På værelset er et flot trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter og TV. Fint badeværelset med lyse klinker og brusekabine. Man kan vælge mellem en stor king-size dobbeltseng eller to queen-size senge. Her er der plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og et barn op til 11 år. Premier værelser er renoveret i 2023.

Familie-værelse (Family Fun Junior Suite)
Familie-værelset er ideelt til dig, som rejser med små børn, da de er lidt større mellem 38-42 m2. Her er der en stor king-size dobbeltseng og en køjeseng til børnene. Der er plads til maksimalt fire voksne eller to voksne og to børn op til 11 år. Her er selvfølgelig også en møbleret balkon og en skøn udsigt til Thailandbugten.

Familie-suite
Disse suiter er for dig, som rejser som med en stor familie. Suiterne har nemlig plads til op til fem personer, hvor indretningen i suiten gør, at de føles meget rummelige. Suiterne er hele 56 m2 og har både soveværelse og stue, som er separeret (uden dør imellem). Her har man en stor balkon med fuld havudsigt fra soveværelset. Fra stuen er der en flot udsigt til bjergene. Suiterne har alle smukt trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD-afspiller. Velindrettet badeværelse med klinker og brusekabine. Her er der stor king-size dobbeltseng i soveværelset, og i stuen kan man vælge mellem køjesenge eller sofaseng. Her er der plads til maksimalt fire voksne eller to voksne og tre børn op til 11 år.

Pension 
Dit ophold inkluderer morgenmad, som serveres i hotellets hovedrestaurant. Her bugner morgenmaden og buffeten af lækkerier og retter. Du kan tilkøbe All Inclusive.

Mere om Radisson Resort & Spa Hua Hin
Hotellet ligger placeret direkte ned til havet, men stranden omkring hotellet har meget stor forskel på høj- og lavvande. Dette kan betyde, at stranden til tider forsvinder helt. 

Hvis du vil opleve noget af Hua Hin, kan det anbefales at besøge centrum af byen, hvor der er masser af shopping og natmarkeder. Det tager 20 minutter at køre til Hua Hin. En taxa dertil koster ca. 300 THB (ca. 60 DKK) per vej.

Radisson Resort & Spa Hua Hin har også et godt fitnesscenter, som frit kan benyttes hele døgnet, ligesom hotelfaciliteterne også byder på bordtennis, basketball, og skateboard-bane.

Du kan desuden også leje en cykel på hotellet og tage på en tur ud i naturen og lokalområdet. Du kan fx cykle til Cha Am Forest Park, hvor du kan tage på opdagelse i den smukke park, hvor du måske er heldig at se nogle af de mange vilde gibbonaber og eksotiske fugle.

Hotellet spaafdeling er i øjeblikket under renovering. 

Radisson Resort & Spa Hua Hin hed tidligere Novotel Hua Hin Cha Am Resort, men skiftede navn i 2023.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider