Wela Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 1000 m
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2004 udvidet 2012, renoveret 2018
  • transfer_time: ca. 30 min
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Gulvtæppe
  • elevator
  • wellness
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 250
  • all_inclusive

Hotelinformation

Gåafstand til strand og centrum i Sunny Beach
Wela Hotel er et friskt og hyggeligt All Inclusive-hotel og er et glimrende valg uanset om du rejser med familien, med vennerne eller som par. Det ligger i den nordlige og roligere del af Sunny Beach, hvor du er i gåafstand til den finkornede sandstrand, som strækker sig langs hele byen, og til det livlige centrum med shopping, restauranter og barer.

Her er et hyggeligt poolområde med en dejlig feriestemning, og flere muligheder for aktiviteter til både store og små. Her bor du i lyse værelser med balkon, hvor I kan være op til seks personer.

Wela er en del af Nazars Value Collection, som er vores mest prisvenlige hoteller.

Tæt på den finkornede sandstrand i Sunny Beach
Poolområdet er det hotellets naturlige samlingspunkt, og her er en afslappet feriestemning med en god blanding af ro og aktivitet. Den forfriskende pool på Wela har en mindre, separat sektion til børn.

Rundt om poolen er der masser af solsenge og parasoller, og i poolbaren kan du tage en drink, så ofte du har lyst, da du jo også her kan nyde glæderne ved at rejse med All Inclusive.

Med blot 200 m. til den dejlige, brede finkornede sandstrand som lægger navn til byen, og strækker sig langs hele syv kilometer. Her er du kan leje solsenge og parasoller, eller blot finde et ledig sted at ligge på dit håndklæde.

Langs stranden løber den livlige strandpromenade hvor der er masser af isboder, cafeer og barer.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller, samt mad og drikke på stranden.

All Inclusive indgår
Når du rejser på ferie med All Inclusive, så er det bare om at læne sig tilbage og nyde, og tage for sig af retterne og drikkevarerne. Sådan er det også på hotel Wela, hvor du kan nyde både morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets restaurant, som både har pladser indenfor og udenfor på terrassen.

I brunchrestauranten serveres der sen morgenmad, snacks i løbet af dagen og om aftenen. Når tørsten melder sig, er det blot at lægge vejen forbi enten poolbaren eller lobbybaren.

Is, som er et must for mange på ferien, indgår i All Inclusive-programmet både ved alle måltider og i løbet af dagen. Udover lobbybaren kan du nyde en drink eller tage et slag billard i natbaren. Vær venligst opmærksom på, at natbaren ikke indgår i All Inclusive-programmet.

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske og natbaren.

International børneklub og minidisco
Hotellet har sin egen internationale børneklub som står klar til at tage imod børn i alderen 4-12 år. Der arrangeres forskellige aktiviteter flere dage i ugen, samt minidisco om aftenen.

Ta’ en pause fra solsengen!
Hvis du vil tage en pause fra solsengen er der flere muligheder, da her både er minigolf, minifodboldbane samt et stort skakspil, som du kan udfordre dine medrejsende i.

Hotellets underholdningsteam arrangerer i løbet af dagen flere aktiviteter for både store og små. Der er både et lille fitnessrum og lille spa, som tilbyder et par forskellige massagebehandlinger og også har en lille sauna og tyrkisk bad.

Da hotellet ligger så tæt på både strand og centrum af Sunny Beach, er det bestemt også værd at slentre en tur langs strandpromenaden.

Mod betaling

Alle behandlinger i spaen samt adgang til sauna og tyrkisk bad.

Værelser for op til seks personer
Du kan vælge at bo på et af de nyrenoverede værelser, som har moderne møbler og er indrettet i lyse farver. De andre værelser på hotellet har et par år på bagen og de er enkelt og praktisk indrettede i behagelige toner og alle har balkon. På alle værelserne er der TV, minikøleskab, central eller individuel air condition, gulvtæppe, brusekabine og hårtørrer.

I lobbyen på hotellet er WiFi gratis, men ønsker du det på værelset kan du få det mod betaling.

Mod betaling

WiFi på værelset og safetyboks, som i visse tilfælde kan være placeret i receptionen.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
Dobbeltværelserne er cirka 30 m², indrettet med en dobbeltseng og en eller to sovelænestole der måler 66x180cm. Her kan man bo op til fire personer, maksimalt tre voksne og værelset kræver minimum to fuldt betalende.

Det er muligt at få én børnepris og denne værelsestype kan også bestilles som enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse – Renoveret, 2-4 personer
De nyrenoverede dobbeltværelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Dobbeltværelset er ca 30m² og har to almindelige sengepladser samt 1-2 stole, som kan slåes ud til seng. Disse måler 180x60 cm når de er udslået, hvilket er mindre end en normal seng. Her kan bo op til fire personer, heraf tre voksne, og der kræves mindst to fuldt betalende. Det er muligt at få en børnepris, og dette værelse kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Deluxeværelse, 3-5 personer
Værelserne er cirka 45 m², indrettet med tre rigtige senge og to sovelænestole som måler 66x180 cm.

Her kan man bo op til fem personer, rummet kræver minimum tre fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris.

Deluxeværelse – Renoveret, 3-5 personer
De nyrenoverede deluxeværelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Dobbeltværelset er ca. 45 m² og har to almindelige sengepladser samt to stole, som kan slåes ud til senge. Disse måler 180x60 cm når de er udslået, hvilket er mindre end en normal seng. Her kan bo op til fem personer, og der kræves mindst tre fuldt betalende. Det er muligt at få en børnepris, og dette værelse kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse Connection, 4-6 personer
Connection-værelserne som er cirka 60 m² består af to dobbeltværelser forbundet med en dør. Her kan man være op til seks personer. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse connection – Renoveret, 4-6 personer
De nyrenoverede værelser er indrettet i en mere moderne stil end de normale værelser med moderne møbler og lyse farver. Connection-værelserne er ca 60 m² og består af to dobbeltværelser som er forbundet af en dør og har plads til up til seks personer. Der kræves mindst fire fuldt betalende og det er muligt at få en børnepris.

Sunny Beach
Sunny Beach er en af Bulgariens mest populære strandbyer for både familier og feststemte unge. Under højsæsonen er her hektisk, mange mennesker, masser af sælgere af alverdens varer og der findes et bredt udbud af restauranter og barer.

Her har du en cirka 6 kilometer lang finkornet sandstrand som strækker sig langs hele byen og ifølge mange er det den smukkeste og bedst plejede strand langs Sortehavskysten.

De fleste butikker og markedsstande i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaden. Her er udvalget stort, men tænk på at det meste du finder her er kopivarer.

Nessebar
Nessebar er en lille middelalderby, der ligger på en halvø cirka 5 kilometer fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvsliste. I den gamle bydel finder du nogen af de bedst bevarede kirker i hele Balkan og der sælges håndværk, keramik og andre souvenirer langs de små hyggelige gader. En tur hertil er at anbefale, så du kan ose rundt i de små gader og brostensbelagte stræder eller nyde en bid mad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider