Aqua Paradise

Sunny Beach, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 1000 m
  • Afstands center: 4 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children: 3
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2018
  • transfer_time: Ca 35 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • room_floor: Gulvtæppe
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 432
  • all_inclusive

Hotelinformation

Kæmpe, fantastisk vandland med hotel
Aqua Paradise er et nyere All Inclusive-hotel med kæmpe vandland, som blev bygget i tilslutning til det spektakulære vandland, som du som gæst har fri og ubegrænset adgang til. Her vil der med garanti blive tilbragt mange af feriens timer til stor fornøjelse for både store og små vandhunde og vovehalse.

Hotel Aqua Paradise har også to lækre pool-områder, som appellerer til henholdsvis en afslappet stund i rolige omgivelser eller til en mere livlig stemning med aktiviteter i løbet af dagen.

Med en All Inclusive-ferie får I en let og bekvemt ferie, hvor I blot skal fokusere på at hygge jer og være sammen. Maden og drikkevarerne er nemlig inkluderet, og I skal ikke bruge tid og krudt på at finde ud af hvor I mon nu skal spise næste gang. I hovedrestauranten serveres der store buffeter og rundt om på hotellet er der flere steder snack og drikkevarer, som du frit kan nyde.

På hotellets store terrasse kan du nyde en skyggefuld stund og en tiltrængt kold forfriskning.

Aqua Paradise er et vores kvalitetshoteller, hvor I får meget for pengene, og er en del af Nazars Holiday Collection.

Flere pools og kæmpe vandland!
I tilslutning til Aqua Paradise ligger det utroligt store og fantastiske vandland, som vitterligt er et kapitel for sig, og er faktisk også Bulgariens allerstørste vandland! Hos Nazar er vi vandlandsspecialister og vi har set virkelig mange vandlande – Aqua Paradise er helt klart et af de største og bedste vi har set! Her er ikke mindre end 40 herlige og sjove vandrutsjebaner og vandsprøjtende forlystelser, og her vil der uden tvivl blive grinet meget og højt i løbet af ferien. Med navne som Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda og Wild Cobra indikeres det at netop disse vandrutsjebaner mest er for vovehalsene og de som virkelig får et kick af de adrenalin-fremkaldende, mavekildende våde forlystelser. Der er også en Lazy River, en Wild River, en Wave Pool samt flere vandrutsjebaner som er tilpasset mindre vovelystne og mindre børn.

Vandlandet er også åbent for besøgende, som ikke bor på hotellet og er et populært udflugtsmål for feriegæster i både Sunny Beach og Nessebar. Som gæst på Aqua Paradise har du en særlig indgang til vandlandet og du kan helt frit gå ind og ud ligeså mange du vil og orker i løbet af ferien. Også i vandlandet kan du nyde glæderne ved All Inclusive, da vand, sodavand, øl og visse snacks er inkluderet. Da der blot er et par minutters gang mellem hotellet og vandlandet, er det så dejligt tæt på at det er helt naturligt at holde et par naturlige pauser på hotellet.

Aqua Paradise har to store lækre pool-områder, Adria og Baltic, som appellerer henholdsvis til en afslappet stund i lidt rolige omgivelser eller til en lidt mere livlig stemning.

Ved det område, som hedder Adria er der liv og glade dage med daglige fælles-aktiviteter, mens der ved Baltic-området er en mere rolig og afslappet atmosfære. Ved Baltics pool-område er der også en pool med jacuzzi som er forbeholdt voksne.

Der er flere strande i området, og hotellet arrangerer, mod betaling, shuttlebus til disse flere gange om dagen.

Badehåndklæder fås på hotellet.

Mod betaling

Visse drikkevarer og mad i vandlandet, shuttlebus til stranden.

Stor buffet, snackbar, fri bar og is hele dagen
Det er simpelthen så skønt at rejse på ferie med All Inclusive , så slipper du for at skulle tænke over hvor man nu skal spise næste gang og på hvad det mon koster - med All Inclusive er det hele jo allerede betalt hjemmefra og den største beslutning er hvad du mon skal vælge fra den store buffet og hvor mange gange du skal hente mere.

Morgenmaden, frokosten og aftensmaden på Aqua Paradise serveres som buffet i den lyse hovedrestaurant, og der er et stort udbud at vælge imellem. Der er separat område med børnenes favoritter, og det er muligt at sidde både indendørs og udendørs.

I løbet af dagen serveres der snacks og lette retter fra de to poolbarer. Den ene poolbar serverer blandt andet pomfrites, nuggets, burgere og hotdogs, mens den anden serverer pandekager og her kan du også hente portionsanrettede is i små bægre fra den store fryser.

Hotellet har to tema-restauranter, som serverer henholdsvis en Middelhavsbuffet og en italiensk buffet. I kan besøge disse restauranter én gang hver i løbet af jeres ferie. Husk blot at bestille bord på forhånd.

Hvis I vil forkæle jer selv lidt ekstra, så prøv hotellets nye tiltag – gourmet-morgenmad i rolige omgivelser – hvor I spiser morgenmad i hotellets Middelhavsrestaurant. Her er flere lækre delikatesser, friskpresset juice og et glas bobler inkluderet.

Mod betaling

Visse drikkevarer og mad i vandlandet, importerede drikkevarer samt Gourmet morgenmaden.

Masser af vandpjask og international børneklub
Vandlandets tempofyldte vandrutsjebaner og de dejlige pools er ubetinget hotellets største trækplaster, og vil naturligvis være et hit hos børnene! Aqua Paradise har også en international børneklub, hvor aktivitetsguiderne hygger om og med børnene i løbet af dagen. Der er en mindre legeplads med sofaer, så de voksne kan sidde og se børnene lege i piratskibet.

Vær aktiv på hotellet eller besøg hyggelige Nessebar
Har du lyst til andet end vandrutsjebanerne kan du tage et slag bordtennis, billard, prøve at få strike på bowlingbanen eller slå et par timer ihjel i Aqua Paradises store spillehal.

Hvis du vil holde formen ved lige på ferien eller hvis du har lidt overskudsenergi som skal brændes af, så er det værd at besøge træningscenteret. Her er der flere maskiner, løbebånd samt vægte.

Også når mørket falder på er der liv og glade dage, da der seks aftener om ugen er underholdning på hotellets scene. Ved bowlingbanen i underetagen er der også en hyggelig bar, som har åbent til sent.

Selvom hotellet ligger lidt udenfor Nessebar, bør I bestemt unde jer et besøg i denne hyggelige by, hvor der er et væld af charmerende cafeer, barer og restauranter. Nessebar er opdelt i to – den nye og den gamle del. Den gamle del er en lille perle, som da også er på UNESCOs liste over bevaringsværdige byer og særligt sene eftermiddage og aftener er her en skøn stemning.

Mod betaling

Alle spil og forlystelser i spillehalen, samt bowling.

Behagelige og stilrene værelser
Værelserne er stilrent indrettet i lyse og lysegrå nuancer, som harmonerer godt med print-tapetets fine motiver, der pryder en af væggene i værelset. De er store og rummelige, og der er minikøleskab, store skabe, gulvtæppe, central air condition, tv, kaffe- og tefaciliteter, hårtørrer, safetyboks, balkon eller terrasse og på badeværelset er der enten bruser eller badekar.

Værelserne ligger enten i hovedbygning eller i det hotellet kalder Annex, som egentlig bare er sidebygningerne.

Dobbeltværelse hovedbygningen, 2-4 personer
Dette dobbeltværelse er ca. 32 m² og har to rigtige sengepladser. Er I mere end to personer sover den tredje og fjerde i sovesofa (200x150 cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo max tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse annex, 2-3 personer
Dette dobbeltværelse ligger i en af hotellets fløje og er ca. 34 m². Her er to rigtige sengepladser, og den tredje sover i en sovesofa (195x75 cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo max tre voksne og det er muligt at få en børnepris.

Familiesuite, hovedbygningen 3-5 personer
Familiesuiten er ca. 52 m² og har to soveværelser med hver to rigtige sengepladser, to badeværelser samt en dagligstue med en sovesofa (200x150 cm). Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, og her kan bo max fem voksne, og det er muligt at få en børnepris.

Familieværelse annex, 4-6 personer
Dette værelse er ca. 60 m² og har plads til hele seks personer. Her er to soveværelser med hver to rigtige sengepladser. I stuen er der sovesofa (200x150 cm). Der er to badeværelser. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max seks voksne, og det er muligt at få en børnepris.

Stort spa med fine faciliteter
Når man er på ferie er et vigtigt at huske at komme helt ned i gear, koble af og forkæle sig selv. Det kan du gøre i Aqua Paradise´s store spa-afdeling, som tilbyder både afstressende og afslappende behandlinger. Hvis du besøger spaens sauna, tyrkiske bad, herbal salt sauna eller dampbad er det inkluderet i prisen, mens selve behandlingerne er mod betaling.

Mod betaling

Alle behandlinger.

Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse
Aqua Paradise er et stort hotel med mange gæster. Der kan derfor være en del larm og megen aktivitet ved begge pools og i restauranten.

Vandlandet er også åbent for besøgende, som ikke bor på hotellet og er et populært udflugtsmål for feriegæster i både Sunny Beach og Nessebar.

All Inclusive-programmet gælder også i vandlandet, vær dog opmærksom på at det ikke er alt på menuen i vandlandet, som er inkluderet, og at der derfor kan være både drikkevarer og mad som skal betales separat.

De forskellige forlystelser og vandrutsjebaner vil ikke alle være åbne samtidigt, men i løbet af dagen være åbne og i gang på skift.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider