Aqua Paradise Resort

Nessebar, Bulgarien Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

 • Credit card
 • Elevator
 • Træningscenter
 • Internet
 • Pool indoor
 • Pool slides
 • Håndklæder ved poolen
 • Room ac
 • Room balcony
 • Safety box
 • Wellnes
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 1km
 • Afstands center: 3.6km

Antal

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 432

Andre

 • Built year: 2018
 • Måltider: All Inclusive
 • Pool children: 3
 • Room floor: Gulvtæppe
 • Transfer time: Ca 35 min
 • Pool: 5

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Kæmpe, fantastisk vandland med helt nyt hotel
Aqua Paradise er et spritnyt All Inclusive-hotel med kæmpe vandland, som slog dørene op i sommeren 2018. Hotellet blev bygget i tilslutning til det spektakulære vandland, som du som gæst har fri og ubegrænset adgang til. Her vil der med garanti blive tilbragt mange af feriens timer til stor fornøjelse for både store og små vandhunde og vovehalse.

Hotel Aqua Paradise har også to lækre pool-områder, som appellerer henholdsvis til en afslappet stund i rolige omgivelser eller til en mere livlig stemning med aktiviteter i løbet af dagen.

Med en All Inclusive-ferie får I en let, bekvemt og smart og ferie, hvor I blot skal fokusere på at hygge jer og være sammen. Maden og drikkevarerne er nemlig inkluderet, og I skal ikke bruge tid og krudt på at finde ud af hvor I mon nu skal spise næste gang. I hovedrestauranten serveres der store buffeter og rundt om på hotellet er der flere steder snack og drikkevarer, som du frit kan nyde.

På hotellets store terrasse kan du nyde en skyggefuld stund og en tiltrængt kold forfriskning. Du kan være aktiv i træningscenteret og slappe af med selvforkælende behandlinger i hotellets store spa.

Aqua Paradise er et vores kvalitetshoteller, hvor I får meget for pengene, og er en del af Nazars Holiday Collection.

Flere pools og kæmpe vandland!
I tilslutning til Aqua Paradise ligger det utroligt store og fantastiske vandland, som vitterligt er et kapitel for sig, og faktisk også Bulgariens allerstørste vandland! Hos Nazar er vi vandlandsspecialister og vi har set virkelig mange vandlande – Aqua Paradise er helt klart et af de største og bedste vi har set! Her er ikke mindre end 40 herlige og sjove vandrutsjebaner, og her vil der uden tvivl blive grinet meget og højt i løbet af ferien. Med navne som Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda og Wild Cobra indikeres det at netop disse vandrutsjebaner mest er for vovehalsene og de som virkelig får et kick af de adrenalin-fremkaldende, mavekildende våde forlystelser. Der er også en Lazy River, en Wave Pool samt flere vandrutsjebaner som er tilpasset mindre vovelystne og mindre børn.

Vandlandet er også åbent for besøgende, som ikke bor på hotellet og er et populært udflugtsmål for feriegæster i både Sunny Beach og Nessebar. Som gæst på Aqua Paradise har du en særlig indgang til vandlandet og du kan helt frit gå ind og ud ligeså mange du vil og orker i løbet af ferien. Også i vandlandet kan du nyde glæderne ved All Inclusive, da vand, sodavand, øl og visse snacks er inkluderet. Da der blot er et par minutters gang mellem hotellet og vandlandet, er det så dejligt tæt på at det er helt naturligt at holde et par af naturlige pauser på hotellet.

Aqua Paradise har to store lækre pool-områder, Adria og Baltic, som appellerer henholdsvis til en afslappet stund i lidt rolige omgivelser eller til en lidt mere livlig stemning.

Ved det område, som hedder Adria er der liv og glade dage med daglige fælles-aktiviteter, mens der ved Baltic-området er en mere rolig og afslappet atmosfære. Ved Baltics pool-område er der også en pool med jacuzzi som er forbeholdt voksne.

Der ligger også en strand ca. 500 meter fra hotellet.

Badehåndklæder fås på hotellet.

Mod betaling

Visse drikkevarer og mad i vandlandet

Stor buffet, snackbar, fri bar og is hele dagen
Når du er på ferie med All Inclusive er det simpelthen så skønt at slippe for at skulle tænke over hvor man nu skal spise næste gang og på hvad det mon koster - med All Inclusive er det hele jo allerede betalt hjemmefra og den største beslutning er hvad du mon skal vælge fra den store buffet og hvor mange gange du skal hente mere af den gode mad.

Morgenmaden, frokost og aftensmaden på Aqua Paradise serveres som buffet i den lyse hovedrestaurant, og der er et stort udbud at vælge imellem. Der er separat område med børnenes favoritter, og det er muligt at sidde både indendørs og udendørs og nyde måltiderne.

I løbet af dagen serveres der snacks og lette retter fra poolbaren ved Adric poolen. Ved den store skyggefulde terrasse og Baltic pool-området kan du også hente is fra den store fryser ved baren, hvor du naturligvis også kan få en kølende drink.

Hotellet har to tema-restauranter, som serverer henholdsvis en Middelhavsbuffet og en italiensk buffet. I kan besøge disse restauranter én gang hver i løbet af jeres ferie. Husk blot at bestille bord på forhånd.

Mod betaling

Visse drikkevarer og mad i vandlandet, samt importerede drikkevarer.

Masser af vandpjask og international børneklub
Vandlandets tempofyldte vandrutsjebaner vil naturligvis være et hit hos børnene! Hvis børnene har lyst til at lege med jævnaldrende, så kan de besøge Aqua Paradise´s internationale børneklub, hvor aktivitetsguiderne hygger om og med børnene i løbet af dagen. Der er en mindre legeplads foran børneklubben, hvor noget også ligger i skygge. 

Vær aktiv på hotellet eller besøg hyggelige Nessebar
Har du lyst til at aktivere dig med andet og mere end vandrutsjebanerne kan du tage et slag bordtennis, billard, prøve at få strike på bowlingbanen eller slå et par timer ihjel i Aqua Paradises store spillehal.

Hvis du vil holde formen ved lige på ferien eller hvis du har lidt overskudsenergi som skal brændes af, så er det værd at besøge træningscenteret. Her er der flere maskiner, løbebånd samt vægte.

Også når mørket falder på er der liv og glade dage, da der seks aftener om ugen er der dejlig underholdning på hotellets scene.

Selvo m hotellet ligger lidt udenfor Nessebar, bør I bestemt unde jer et besøg i denne hyggelige by, hvor der er et væld af charmerende cafeer, barer og restauranter. Nessebar er opdelt i to – den nye og den gamle del. Den gamle del er en lille perle, som da også er på UNESCOs liste over bevaringsværdige byer og særligt sene eftermiddage og aftener er her en skøn stemning.

Mod betaling

Alle spil og forlystelser i spillehalen, samt bowling (kommer først i 2019).

Behagelige og stilrene værelser
Værelserne er stilrent indrettet i lyse og lysegrå nuancer, som harmonerer godt med print-tapetets fine motiver, der pryder en af væggene i værelset. De er store og rummelige, og der er minikøleskab, store skabe, gulvtæppe, central air condition, tv, kaffe- og tefaciliteter, hårtørrer, safetyboks, balkon eller terrasse og på badeværelset er der enten bruser eller badekar.

Værelserne ligger enten i hovedbygning eller i hotellet kalder Annex, som egentlig bare er sidebygningerne.

Dobbeltværelse hovedbygningen, 2-4 personer
Dette dobbeltværelse er ca. 32 m² og har to rigtige sengepladser. Er I mere end to personer sover den tredje eller fjerde i sovesofa (200x150 cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo max tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få en børnepris. Værelset kan, mod tillæg, bestilles som enkeltværelse.

Dobbeltværelse annex, 2-3 personer
Dette dobbeltværelse ligger i en af hotellets fløje og er ca. 34 m². Her er to rigtige sengepladser, og den tredje sover i en sovesofa (195x75 cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, og her kan bo max tre voksne og det er muligt at få en børnepris.

Familiesuite, hovedbygningen 3-5 personer
Familiesuiten er ca. 52 m² og har to soveværelser med hver to rigtige sengepladser, to badeværelser samt en dagligstue med en sovesofa (200x150 cm). Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, og her kan bo max fem voksne, og det er muligt at få en børnepris.

Familieværelse annex, 4-6 personer
Dette værelse er ca. 60 m² og har plads til hele seks personer. Her er to soveværelser med hver to rigtige sengepladser. I stuen er der sovesofa (200x150 cm). Der er to badeværelser. Værelset kræver mindst fire fuldt betalende, her kan bo max seks voksne, og det er muligt at få en børnepris.

Stort spa med fine faciliteter
Når man er på ferie er et vigtigt at huske at komme helt ned i gear, koble af og forkæle sig selv. Det kan du gøre i Aqua Paradise´s store spa-afdeling, som tilbyder både afstressende og afslappende behandlinger. Hvis du besøger spaens sauna, tyrkiske bad, herbal salt sauna eller dampbad er det inkluderet i prisen, mens selve behandlingerne er mod betaling.

Mod betaling

Alle behandlinger.


Aqua Paradise har planer om at udvide deres allerede store vandland med 30 %. Det vil sige at det bliver endnu sjovere og der bliver endnu flere vandrutsjebaner at vælge imellem! Vandlandet er også åbent for besøgende, som ikke bor på hotellet og er et populært udflugtsmål for feriegæster i både Sunny Beach og Nessebar.

All Inclusive-programmet gælder også i vandlandet, vær dog opmærksom på at det ikke er alt på menuen i vandlandet, som er inkluderet, og at der derfor kan være både drikkevarer og mad som skal betales separat.

Åbningstider i vandlandet

13.05. – 26.05.2019: fra 10:00 til 16:30 *

27.05. – 30.06.2019: fra 10:00 til 18:00

01.07. – 20.08.2019: fra 10:00 til 18:30

21.08. – 15.09.2019: fra 10:00 til 18:00

16.09. – 30.09.2019: fra 10:00 til 16:30 *

 • I denne periode er vandlandet kun åbent for gæster på Aqua Paradise Resort. De forskellige forlystelser og vandrutsjebaner vil ikke alle være åbne samtidigt, men i løbet af dagen være åbne og i gang på skift.

Af sikkerhedshensyn er der begrænsninger på højde og alder for visse vandrutsjebaner.

Vis på kort

Kort