Theofilos Superior

Pétra, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Pool
 • Restaurant
 • Bar
 • Air condition
 • Fitnessrum
 • Afstand strand: 450 m
 • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 61.0 km (1 hour 12 mins)
 • DistanceToBeach: 450 m
 • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/petra/theofilos-superior/
 • DistanceToTown:
 • PoolChildren
 • Pool

Hotelinformation

Rolige omgivelser lige uden for Petra

Hotellet fremstår i smukke jordfarver i blå, gule og røde nuancer, og minder mest af alt om en lille landsby med træer og blomster langs bygningerne. Man fornemmer bjergene, der ligger beskyttende rundt om hotellet og byen Petra. På Theofilos Superior bor du lidt tilbagetrukket fra byen, og der er kun et par hundrede meter til både stranden og butikker og cafeer.

Det er nemt og hurtigt at komme ind til Petra centrum og den hyggelige strandpromenade. Her kan du sætte dig på en af tavernaerne og nyde en bid mad og det livlige folkeliv. Vil man være lidt aktiv, tilbyder hotellet også et mindre fitnessrum med begrænset udstyr af ældre dato.

Hotellets hjerte er poolområdet, hvor du kan slappe af, nyde solen og tage en forfriskende dukkert. Her findes desuden en separat børnepool.

Nyd en stille morgenstund med morgenkaffe fra din balkon, eller start formiddagen på en af solstolene ved swimmingpoolen med en skøn forfriskning fra poolbaren.

Sådan bor du
Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon: Værelset er indrettet med dobbeltseng samt en ekstra seng eller en sovesofa. Der er aircondition (mod betaling), TV, køleskab, hårtørrer og separat badeværelse med badekar. Værelset er 18-22 m2 med plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

2-værelses lejlighed med balkon: Lejlighederne er indrettet med køkkenniche og opholdsrum med to sovepladser, et separat soveværelse med dobbeltseng samt separat badeværelse med badekar. Der er aircondition (mod betaling), TV, hårtørrer, køleskab, kogeplader, brødrister og safebox.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, hvis du bor i dobbeltværelse og med morgenmad, hvis du bor i 2-værelses lejlighed, er dit ophold uden pension. Det er dog muligt at tilkøbe morgenmad i så fald. Vær opmærksom på, at morgenmaden serveres på søsterhotellet, Theofilos Classic.

Mere om Theofilos Superior
Aircondition koster ca. 10 € pr. dag. Der er ikke safebox i dobbeltværelserne, men det er muligt at leje i receptionen mod betaling. Der er gratis WiFi på hele hotellet. Elevatoren findes kun i hovedbygningen.

Som gæst på Theofilos Superior kan du også benytte faciliteterne på søsterhotellet, Theofilos Classic. 

Vejen op til hotellet er for smal til, at transferbussen kan komme helt hen til indgangen. Derfor holder transferbussen ved hovedvejen. De ca. 100 meter fra hovedvejen til hotellet skal tilbagelægges på gåben, ligesom du også bliver hentet på hovedvejen, når turen gå hjem igen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider