Sun Beach Apartments

Santa Ponsa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Bar
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/santa-ponsa/sun-beach-apartments/
  • Pool
  • DistanceToTown: 19 km, Palma
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 100 m

Hotelinformation

Flotte lyse lejligheder kun 100 meter til stranden i Santa Ponsa
Centratbeliggende i Santa Ponsa finder du Sun Beach Apartments og her har du alt hvad du skal bruge inden for meget kort gåafstand - restaurater, barer, cafeer og fine shoppingmuligheder. Skal du handle ind til lejligheden, ligger der små minimarkeder tæt på hotellet, og kun 10-15 min gang fra Sun Beach finder du et større supermarked.

Kun 100 meter fra hotellet ligger den fine sandstrand i Santa Ponsa. Her kan du få mange timers afslapning til at gå, eller måske prøve nogle af vandsportsaktiviterne der udbydes langs stranden. Bliver du sulten i løbet af dagen eller skal du bare nyde en kølig drink, finder du mange små spisesteder og cafeer langs strandpromenaden.

Du kan nemt komme rundt i området til bens, eller via de offentlige busser, men du kan også leje cykel på hotellet som er en fantastisk måde at opleve Santa Ponsa på. Skal du længere væk kan det anbefales at tage til hovedstaden Palma, som har et væld af seværdigheder, fantastiske restauranter og en atmosfære du sjældent oplever. Tag bussen lige ude foran hotellet eller en taxa.

Hotellets hyggelig poolområde byder på swimmingpool, liggestole, et mindre udvalg af parasoller, snack-/poolbar og billard-/poolbord. Skal du holde formen ved lige kan du benytte dig af hotellets fine fitnessrum (mod gebyr).

I det hele taget er Sun Beach Apartments er et sikkert valg til din næste ferie om end du skal slappe af eller ud og opleve Mallorca.  


Sådan bor I
 
På Sun Beach Apartments bor du i lyse, flotte lejligheder med balkon/terrasse. Lejlighederne er indrettet med separat soveværelse med to senge, opholdsrum med sovesofaer og spiseplads, tekøkken samt bad/toilet med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Det er muligt at tilkøbe havudsigt. De almindelige lejligheder er indrettet til tre voksne og et barn, og lejlighederne med havudsigt er indrettet til tre voksne eller to voksne og et barn. Lejligheder til enebrug er mod tillæg.
2-værelses lejligheder = 45 m2


Pension
Opholdet på Sun Beach Apartments er uden pension.  


Mere om Sun Beach
Grundet den centrale beliggenhed i Santa Ponsa, kan der forekomme støj fra gaden. Bemærk også, at hotellet er meget populært blandt unge, og at der særligt i højsæsonen kan være støj fra nattelivet. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider