Caretta Paradise Hotel

Tsilivi, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 300 m
  • Lufthavn Zakinthos (ZTH): 12.3 km (20 mins)
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/zakynthos/tsilivi/caretta-paradise-hotel/
  • DistanceToBeach: 300 m
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 9 km, Zakynthos By

Hotelinformation

Lejligheder med All Inclusive og vandsjov tæt på strand – mulighed for swim-up pool

Det dejlige, familievenlige Caretta Paradise Hotel er det perfekte valg for alle aldre! Her bor du to kilometer uden for den populære ferieby, Tsilivi, der bl.a. er kendt for sine fantastiske strande. Du får et vanvittigt poolområde med både børnepool og splashpark med intet mindre end fire vandrutsjebaner. Hvis ikke det er nok, kan du også tilkøbe et værelse med swim-up adgang til poolen. Bedre bliver det ikke!

Caretta Paradise Hotel er et udvalgt Bravo Favorit-hotel*, hvilket blandt andet betyder, at du finder aktiviteter og faciliteter for alle aldre. De mindste vil nyde livet i splashparken og ved de mange rutsjebaner, ligesom de også kan lege på den lille legeplads. Til de voksne er der også et mindre spaområde, motionsrum (mod tidsbestilling), samt sportsaktiviteter som bordtennis. Minimums-højde for benyttelse af rutsjebanerne er 120 cm. 

Du nyder ferien med All Inclusive, så du kan slappe af fra første sekund. Her finder du i hotellets hovedrestaurant en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellet har sin egen, dejlige restaurant, der serverer både morgen-, middags-, og aftensmad. Hotellet har desuden en All Inclusive-bar med kolde forfriskninger og en snackbar, hvor du kan få stillet den lette sult. Der er ligeledes mulighed for at bestille bord og prøve restauranten med buffet, hvor der serveres italiensk mad.

Tæt på hotellet ligger den lille strand Amboula Beach, som du let når på en kort gåtur. Amboula er ikke så besøgt som mange af de andre strande på Zakynthos, men her er stadig mulighed for at leje solsenge og parasoller.

Har du brug for en strand, hvor der sker lidt mere, så ligger den berømte Tsilivi Beach kun 2,5 km væk. Her kan du vælge at slå dig ned i det lidt mere rolige område i udkanten af stranden, eller du kan bevæge dig længere ind på stranden, hvor du finder flere livlige barer og taverner og masser af mennesker.

Sådan bor du
På Caretta Paradise Hotel bor du i lyse og rummelige 2-værelses lejligheder med egen balkon. Alle lejligheder er indrettet med aircondition, eget toilet/bad med hårtørrer, TV, køleskab, el-kedel, WiFi og safebox (mod gebyr). Der er ikke køkken i lejlighederne udover de nævnte faciliteter. Vælg mellem følgende værelser:

2-værelses lejlighed med balkon og havudsigt
I denne lejlighed er der to værelser med to senge i hvert rum. Der er plads til maks. fire voksne. Du har din egen balkon med udsigt til havet.

2-værelses lejlighed med swim-up pool
I denne lejlighed er der to værelser med to senge i hvert rum. Der er plads til maks. fire voksne. Fra dit værelse har du direkte adgang til en lille pool.

Vær opmærksom på, at hvis der solsengene ved lejlighederne, er de forbeholdt de gæster, der bor i swim-up værelser. Bor du på første sal, skal du i stedet benytte solsenge ved den store, fælles pool eller området ved vandrutsjebanerne.  

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Caretta Paradise Hotel
Hotellet ligger på en bakke og er derfor ikke egnet for gangbesværede. 

På værelserne er en safebox, som koster 15€ pr. uge., hvis man ønsker at bruge denne.

Det er muligt at leje poolhåndklæder i receptionen mod et depositum på 10€ pr. håndklæde, som man får tilbage, når håndklædet og kvitteringen igen afleveres.

På afrejse dagen skal værelserne forlades kl. 11:00. Det er muligt at benytte hotellets faciliteter på hele afrejsedagen.

Rengøring sker efter aftale med receptionen - det samme gælder skift af sengelinned og håndklæder.

Vandlandet har åbent 10:30-17:00 hele sæsonen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider