Ses Roquetes Apartments

Can Picafort, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 100 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 63.8 km (51 mins)
  • DistanceToTown: 250 m, Can Picafort
  • Aircondition
  • DistanceToBeach: 100 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/can-picafort/ses-roquetes/
  • Pool

Hotelinformation

De bedste lejligheder direkte ved stranden i Ca'n Picafort
Ses Roquetes har en helt fantastisk beliggenhed direkte ved stranden i Ca’n Picafort og er et af Bravo Tours mest populære hoteller gennem årene. Hotellet står lyst og imødekommende og ikke mindst lejlighederne er i en klasse for sig. Du bor centralt i Ca'n Picafort med nem adgang hele byen, stranden og det hyggelige mindre havneområde i kort gå afstand. Derfor er hotellet også udvalgt til at være et Bravo Lokal-hotel. Det er kun den hyggelige strandpromenade, der adskiller hotellet med den fantastiske sandstrand, og her kan du leje liggestole og parasoller.

Ses Roquetes byder på et mindre poolområde med liggestole og et mindre antal parasoller. Med den centrale beliggenhed, er du i gå atstand til de fleste restauranter, barer, cafeer og shoppingmuligheder. Kun 100 meter fra hotellet kan gøre dagens dagligvarerindkøb. Tæt på Ses Roquetes finder man også et busstoppested, hvorfra der kører en bus til Port de Alcudia flere gange i timen og fin forbindelse videre til den gamle bydel i Alcudia.

Selvom Ses Roquetes i dag står som et helt nyt lejlighedshotel, så har de bibeholdt den hyggelige atmosfære og charme. Jordi - hotellets berømte receptionist står stadig klar til at tage i mod med åbne arme og vil gøre alt for at gæsterne får en fantastisk ferie. 

Sådan bor du

2 værelses lejlighed
Store flotte 2-værelses lejligheder i lyse farver, lyst møblement og bad/toilet med bruser og hårtørrer. Lejlighederne har separat soveværelse, stue/opholdsrum med sovesofaer og køkkenniche med blandt køleskab, kaffemaskine, elkedel, mikrooven, kogeplader, telefon, tv, aircondition og safebox. En af lejlighederne har to balkoner – en med udsigt til gaden og en med skrå havudsigt, mens andre lejligheder har to balkoner – begge med skrå havudsigt. Der findes også lejligheder med én balkon og havudsigt. Lejlighederne kan tilkøbes som enebrug og er indrettet maksimalt til tre voksne og et barn.
2-værelses lejligheder = 50 m2.

2 værelses lejlighed Premium
De 2-værelses lejligheder Premium er indrettet på samme måde som de alm. lejligheder men Premium lejlighederne har en stor terrasse på ca. 60 m2 og egen balinesisk solseng.
2-værelses lejligheder Premium = 50 m2

Pension
Dit ophold på Ses Roquetes er uden pension

Mere om Ses Roquetes Apartments
På Ses Roquetes er der begrænset receptionsservice. I højsæsonen er baren/restauranten ved siden af hotellet åben 24 timer i døgnet, hvorfor der kan forekomme støj. Der kan også forekomme gadestøj pga. den centrale beliggenhed. Aircondition er i begrænset tidspunkt og der er gratis wifi. 

Udskiftning af håndklæder sker kun hvis de smides på gulvet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider