Hotel John & George

Tolo, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Athen (ATH): 176 km (2 hours 6 mins)
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/peloponnes/tolo/hotel-john--george/
  • DistanceToBeach: 200 m

Hotelinformation

Familievenligt hotel i den gamle bydel
Bo midt i Tolos gamle og charmerende bydel kun 200 meter fra Tolo-bugten. Det familiedrevne hotel har en hyggelig atmosfære, og personalet vil gøre alt for, at du får en dejlig ferie. Derfor har hotellet også fortjent statussen som et Bravo Lokal-hotel.

Nyd den fantastiske udsigt til de små øer, Romvi og Koronsi, gå en tur til den nærliggende strand, eller besøg den lille fiskerhavn, hvor der stadig er daglig aktivitet. Der er både bar og restaurant på hotellet.

Hotel John & George har sin egen pool og en mindre børnepool. Fra de mange liggestole er der en formidable udsigt, hvor du let kan drømme dig hen og nyde en dejlig ferie.

Sådan bor du
På Hotel John & George har alle værelser tv, telefon, safebox, mini-køleskab, aircondition og gratis WiFi. På badeværelserne er der hårtørrer og badekar. Du kan vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Vælg mellem havudsigt eller udsigt til haven. Værelset er 20 m2 og er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Den private balkon eller terrasse er møbleret. Her kan bo 2-3 personer, heraf maks. 1 barn. 

Lejlighed til 4 personer i Aris-bygninge: Lejligheden findes i Aris-bygningen lokaliseret lige ved siden af Hotel John & George. Lejligeden er indrettet med 2 soveværelser: det ene værelse er 12 m2 og indrettet med to enkeltsenge og en sovesofa og har direkte adgang til balkonen. Den andet værelse er 10 m2 og er indrettet med to enkeltsenge. Begge soveværelser støder op til et tekøkken med kogeplade, mikrooovn, køleskab, kaffemaskine, emhætte og let service. Der er også en stue i åben forbindelse. Der er desuden badeværelse. Selvom du bor i Aris-bygningen, har du stadig adgang til alle faciliteter på Hotel John & George. Her kan bo 2-4 personer, heraf max 2 børn. 

Lejlighed til 5 personer i Aris-bygningen: Lejligheden findes i Aris-bygningen lokaliseret lige ved siden af Hotel John & George. Lejligeden er indrettet med 2 soveværelser: det ene værelse er 12 m2 og indrettet med to enkeltsenge og en sovesofa og har direkte adgang til balkonen. Den andet værelse er 10 m2 og er indrettet med to enkeltsenge. Begge soveværelser støder op til et tekøkken med kogeplade, mikrooovn, køleskab, kaffemaskine, emhætte og let service. Der er også en stue i åben forbindelse. Der er desuden badeværelse. Selvom du bor i Aris-bygningen, har du stadig adgang til alle faciliteter på Hotel John & George. Her kan bo 2-5 personer, heraf max 3 børn.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).
Bor du i Aris annekset er morgenmad mod tilkøb. 

Mere om Hotel John & George
Man må som gæst på Hotel John & George benytte stranden og liggestole/parasoller gratis ved Hotel Dolphin.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider