Hotel Santa Ponsa Pins

Santa Ponsa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 750 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 30.1 km (25 mins)
  • Pool
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/santa-ponsa/hotel-santa-ponsa-pins/
  • DistanceToBeach: 750 m
  • DistanceToTown: 20 km, Palma
  • Restaurant
  • Aircondition
  • Bar

Hotelinformation

Hyggeligt hotel i hjertet af Santa Ponsa - kun med Bravo Tours

I hjertet af den hyggelige ferieby Santa Ponsa ligger det hyggelige hotel Hotel Santa Ponsa Pins. På under 10 minutter når du på gåben byens dejlige sandstrand og både restauranter, butikker og barer er inden for rækkevidde. 

På Hotel Santa Ponsa Pins finder du et lille poolområde med en skøn solterrasse, hvor der er plads til bare at slænge sig på en af solsengene og nyde tilværelsen. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage en dukkert i hotellets swimmingpool. Du kan leje poolhåndklæder for ca. 1 € pr. dag. 

Fra hotellets bar kan du købe kolde forfriskninger, farverige drinks og små snacks til at få stillet den lette sult. Vil du have lidt flere restauranter og barer at vælge imellem, har byen Santa Ponsa et fint udvalg af både barer og gode restauranter med både lokale og internationale retter. 

Du skal ikke tage mange skridt fra hotellet, før du står med tæerne i sandet på byens dejlige sandstrand. Stranden er både lang og bred, så der er masser af plads til at boltre sig på, mens vandet er både roligt og lavvandet. Bag stranden løber der en bred strandpromenade, hvor der ligger flere restauranter og minimarkeder.

Kort sagt: Hotellet er det perfekte hotel for dig, der drømmer om en afslappende ferie i dejlige omgivelser, men stadig ønsker at være tæt på det hele.

Sådan bor du
På Hotel Santa Ponsa Pins bor du i flotte, moderne værelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, safebox (mod gebyr), TV, aircondition og gratis WiFi. Alle værelser har en balkon eller en terrasse. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse
Dette værelse er ca. 17m2, og der er enten udsigt til hotellets omgivelser eller poolen. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset egner sig bedst til to personer, men der kan være op til tre personer. Tredje person sover på opredning.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse
Superior værelset er med sine ca. 20 m2 lidt større. Der er balkon eller terrasse og udsigt til hotellets omgivelser eller poolen. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset egner sig bedst til to personer, men der kan være op til tre personer. Tredje person sover på opredning.

Enkeltværelse med balkon/terrasse
Enkeltværelset er et godt valg, hvis du rejser alene. Det er ca. 12 m2, og du har balkon eller terrasse og udsigt til hotellets omgivelser. Der er plads til en person på værelset.

Pension
Dit ophold på Hotel Santa Ponsa Pins er med morgenmad, som bliver serveret fra buffet fra hotellets restaurant. Der er mulighed for at sidde udenfor og nyde sin morgenmad.

Mere om Hotel Santa Ponsa Pins
Hotellet har opbevaringsmuligheder for cykler - dog begrænset med plads. Kontakt din rejsekonsulent for at booke en plads til din cykel.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider