Agriturismo Ruralia

Tropea, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 3 km
  • Lufthavn Lamezia Terme (SUF): 60.1 km (1 hour 1 min)
  • DistanceToBeach: 3 km
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/italien/calabrien-syditalien/capo-vaticanotropea/agriturismo-ruralia/
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 3,5 km - Tropea
  • Aircondition

Hotelinformation

Charmerende og roligt hotel med fantastisk udsigt

På en skråning i udkanten af den lille landsby Santa Domenica ligger Hotel Agriturismo Ruralia. Her finder du en fantastisk, rolig beliggenhed, hvor der er tid til at komme helt ned i gear. Nyd især udsigten til det smukke italienske landskab – den er virkelig forblindende.

Hotellets ejer er tidligere arkitekt og har bygget sit eget lille paradis - og han glæder sig til at byde dig velkommen. Ud over arkitektur har han en stor passion for madlavning, og mange lokale besøger også stedet for netop restauranten! Restauranten serverer mange lokale specialiteter, og han producerer selv flere råvarer som blandt andet rødløg, citroner og appelsiner. Du kan nyde de skønne retter på terrassen med en fantastisk udsigt over vandet.

På hotellet finder du et skønt poolområde, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de behagelige liggestole eller nyde en drink fra hotellets bar i skyggen. Hotellet har også en lille børnepool til de mindste. Fra poolområdet har du en smuk udsigt over havet.

Sådan bor du på Algriturismo Ruralia
På Algriturismo Ruralia kan du vælge at bo i hyggelige dobbeltværelser eller 2-værelses lejligheder. Alle værelserne ligger fordelt i hotellets have.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven: Hyggelige værelser på ca. 25 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med gratis WiFi, safebox, tv, køleskab, hårtørrer og aircondition. Der kan bo op til tre personer på værelset.

2-værelses lejligheder med balkon/terrasse og udsigt til haven: Store lejligheder på ca. 45 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Lejlighederne er indrettet med gratis WiFi, safebox, tv, hårtørrer og aircondition. Derudover har lejlighederne et lille tekøkken, som er udstyret med køleskab, samt seperat soveværelse og opholdsstue med mulighed for opredning. Der kan bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel Agriturismo Ruralia
Hotellet ligger på en bakke, men det er muligt at gå ned til landsbyen og Tropea. Den kan dog være stejl. Der er begrænset muligheder for taxa og lokal transport.

Hotellet egner sig ikke til gangbesværede.

Der kan forekomme støj fra nærliggende kennel.

Det er muligt at checke in fra kl. 14.00 og checke ud indtil kl. 10.00.

I nærområdet er det muligt at spille tennis hos en af de lokale udbydere (mod gebyr). Der er også lokale udbydere, hvor det er muligt at leje cykler.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider