Apartamentos Terrazas De Los Gigantes

Los Gigantes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Air condition
  • Afstand strand: 700 m
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 42.8 km (36 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Komplekset har en række faciliteter for gæster med handicap. Komplekset har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Andre tjenester omfatter biludlejning, lægehjælp, overførselsservice, alarmopkaldsservice og møntvaskeri. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område.

Værelserne har et opholdsområde, et køkken og et badeværelse. Aircondition og centralvarme sikrer behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og skrivebord. Et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn, te-/kaffemaskine og opvaskemaskine samt et komplet sæt redskaber er standard. Der er også en vaskemaskine og et strygesæt. En telefon, et tv og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Gæsterne kan også gøre brug af rengøringsservicen ved afrejse. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Komplekset har familieværelser og rygerværelser.

Det udendørs poolkompleks byder på en forfriskende forfriskning. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Spabadet i poolområdet lover ren afslapning. Komplekset tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, minigolf, golf, fiskeri og ridning. Vandsport til rådighed på lejlighedskomplekset omfatter vandski, windsurfing, sejlads, kanosejlads, snorkling og dykning. Gæsterne kan nyde indendørs aktiviteter, herunder squash. Der er spa, sauna og solarium i wellness-området.

En lækker morgenmad giver energi til resten af dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider