Silken Ramblas

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 13.9 km (26 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige ved Ramblaen, som er den mest berømte gade i Barcelona. Det ligger i hjertet af byen omgivet af livlige, sociale, kulturelle og kunstneriske mødesteder. Lige i nærheden finder man museer, akademiske og kulturelle samlingspunkter, kunstgallerier, Macba Museum, specialbiblioteker, kunstnerstudier, internationale musikfestivaler, legendariske musikforretninger, restauranter, barer og det eksklusive La Boquería marked. I de umiddelbare omgivelser er der forbindelser til offentlig transport, mens der er 200 m til busstationen og banegården. Endvidere er der 20 minutters gang til stranden Barceloneta fra hotellet og 15 km til Barcelonas lufthavn.

Dette city-hotel blev bygget i 1992 og rummer i alt 105 værelser, herunder 8 juniorsuiter. Hotellets bar er et glimrende mødested, hvor man kan slappe af og tanke ny energi til en oplevelsesrig dag i byen. Til faciliteterne i den klimatiserede bygning hører en foyer med døgnåben reception samt safeboks, garderobe, elevator, en café, en bar, en restaurant og konferenceindretninger. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice, ligesom der også er WLAN/internetadgang og en garage til bilen.

De store og komfortable værelser er veludstyrede med badeværelse med badekar og en hårtørrer samt et fjernsyn med internationale kanaler. Telefon, internetadgang, minibar, radiator, safeboks er også en del af standardindretningen. Der er gjort alt for, at gæsterne skal føle sig hjemme på værelserne. Alle værelser er udstyret med dobbelt- eller kingsize seng og regulerbart klimaanlæg.

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool, en solterrasse, et solarium og en sauna. Morgenmaden serveres som buffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider