Soho Boutique Los Naranjos Hotel

Málaga, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 30 m
  • Lufthavn Málaga (AGP): 20.1 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • distance_city: 2000

Hotelinformation

Dette fremragende hotel er beliggende i et af de mest berømte boligområder i Málaga, ca. 2 km fra det historiske hjerte og meget tæt på tyrefægtningsområdet og stranden i Malagueta. Der er utallige pubber og restauranter i området omkring hotellet. Takket være dens vidunderlige beliggenhed er gæsterne let i stand til at slappe af ved søen eller udforske byen. Forbindelser med offentlige transportmidler, restauranter, barer, pubber og stranden ligger ca. 100 m væk. De nærmeste forretninger ligger omkring 150 m fra hotellet, mens banegården og busstationen ligger 2 km væk.

Hotellet har 41 værelser, heraf 12 enkeltværelser og 28 dobbeltværelser, som er fordelt på 5 etager og kan nås med elevator. Det flersprogede personale i den døgnåbne reception besvarer gerne spørgsmål. Tjenester såsom bagageopbevaring og pengeskab sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen (mod betaling). Af yderligere tjenester og faciliteter er der børnepasning, børnepasning, biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeriservice, møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. En cykeludlejning giver gæsterne mulighed for at udforske det omkringliggende område på egen hånd. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Alle værelser har gulvtæppe og en dobbeltseng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks og minibar. Gæsterne vil også finde et minikøleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Som en ekstra bekvemmelighed tilbyder badeværelserne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, fitnesscenter og spa. En danseklub og en natklub afrunder underholdningsmulighederne.

Spisefaciliteterne omfatter en restaurant, en café og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. Særlige måltider, herunder diætmåltider, er også tilgængelige. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider