Venezia Resort Hotel

Faliraki, Grækenland Vis på kort

Mere om faciliteter ▼

Faciliteter

 • Beach chair
 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Træningscenter
 • Internet
 • Medical
 • Pool children
 • Pool slides
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • All inclusive

Afstand

 • Afstand strand: 2km
 • Afstands center: 1.5km

Antal

 • Antal etager: 4
 • Antal værelser: 200

Andre

 • Built year: 1988, renoveret 2018
 • Måltider: All Inclusive
 • Room floor: Flisegulv
 • Transfer time: Ca 30-60 min
 • Pool: 4

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Der er ingen tilbud i øjeblikket

Desværre fandt vi ingen rejser som svarede til din søgning.

Tilbage til chartersøgningen

Udrejse
Hjemrejse
Udrejse

Hjemrejse

Hotelinformation

Nyrenoveret og familieejet All Inclusive-hotel
Venezia Resort er et familieejet hotel, hvor du får den perfekte kombination af personlig charme og friske omgivelser. Hotellet gennemgik i 2018 en stor renovering og udvidelse, hvor her blandt andet kom et område med et par vandrustjebaner, nye Deluxeværelser, nye dobbeltværelser med egen pool og en generel opfriskning.

Med cirka 26 ansatte er cirka 20 af disse fra samme familie, hvilket skaber en speciel og hjemlig følelse, og familiemedlemmerne behandler sine gæster som var de på besøg i deres eget hjem. Der serveres mange græske specialiteter, ofte med grøntsager og urter plukket fra hotellets have.

Familien lægger stor vægt og energi på at opretholde et personligt præg og stil. Omkring det hyggelige poolområde og i haven slænger bougainvilleaen sig langs væggene og palmerne giver tiltrængt skygge om eftermiddagen.   

Hotellet ligger tæt på både Kalithea og Faliraki, to af de mest populære feriebyer på Rhodos. Centrale Faliraki ligger bare 1,5 km borte og hertil kommer du let med lokalbussen, som stopper præcis udenfor hotellet.

Fra terrassen som tilhører hotellets restaurant har du en fantastisk udsigt over det kuperede og grønne terræn og det turkise hav i horisonten.

Vandrutsjebaner og fint poolområde
I 2018 blev der bygget et helt nyt område med et par vandrutsjebaner på Venezia. Her er også en lavvandet pool med et mindre stativ med et par små vandrutsjebaner, samt yderligere en pool.

Omkring alle pools står der solsenge og parasoller parat, så du kan nyde en dejlig dag i solen. Vil du have en pause fra poolen, så er der også en separat solterrasse med solsenge. En af hotellets pools ligger i haven, hvor træerne giver naturlig skygge om eftermiddagen. 

I poolbaren med tilhørende restaurant kan du bestille en svalende drink uden at begive dig for langt væk fra din solseng.  

Tre gange dagligt kører hotellets lille badebus ned mod stranden i Faliraki for at hente og aflevere badeglade gæster. Den hyggelige sandstranden ligger to km fra hotellet. Her kan solsenge og parasoller lejes mod betaling. 

Bemærk at der ikke er badehåndklæder på hotellet, så det er en god ide at tage disse med hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge og parasoller på stranden.

All Inclusive – Let og bekvemt
Hver morgen serveres en generøs morgenbuffé i hovedrestauranten hvor også frokosten og middagen serveres. Cirka halvdelen af al mad som serveres på hotellet er lavet af råvarer fra hotellets egne haver og marker i nærheden. Alle lokale drikkevarer indgår i prisen mens cocktails, internationale drikkevarer og friskpresset juice er mod ekstra betaling. 

Mod betaling

Cocktails, internationale drikkevarer, friskpresset juice, mad og drikkevarer efter kl. 22.

Leg for store og små
Hvis børnene vil have en pause fra plask i poolen og vandrutsjebanerne, så er der en mindre legeplads. For de lidt ældre og voksne er der ogsåbillard mod betaling.

Der er en lille børneklub, hvor der er aktiviteter for børn mellem 6-13 år. Bemærk venligst, at børnene skal være i selskab med deres forældre/værge og ikke kan efterlades i børneklubben uden opsyn.

Der er underholdning 3-4 gange om ugen, og dette kan være både i dag og aftentimerne.

Der er gratis wifi i lobbyen og mod betaling på værelserne og ved poolen.

Hotellet ligger ca 1,5 kilometer fra Faliraki centrum hvor der er shopping, restauranter og natteliv. Det er nemt at tage sig til en golfbane, stranden og Falirakis vandland med lokalbussen som stopper udenfor hotellet.

Nyrenoverede værelser i grønne omgivelser
De fine og nyrenoverede (2018) værelser er i lyse farver med moderne detaljer. Alle værelsestyper har balkon eller terrasse, individuel air condition, klinkegulv, tv, minikøleskab og elkedel. Deponeringsboks er mod betaling. På badeværelset findes brusekabine og hårtørrer.

Bemærk venligst, at der ikke er elevator i alle hotelbygningerne.

Dobbeltværelse A, 2 personer
Dette værelse er cirka 18-20 m² og her findes to rigtige sengepladser. Her kan bo to fuldt betalende, hverken mere eller mindre. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse B, 2-3 personer
Dette værelse er på cirka 25 m² og her findes to rigtige sengepladser og en sovelænestol (192x75cm). Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris. Værelset kan bestilles som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-3 personer
Dette værelse er cirka 30-35 m² og her får du to rigtige sengepladser samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan bo maksimalt tre voksne og det er muligt at få én børnepris.

Dobbeltværelse med pool, 2-3 personer
Dette nybyggede (2018) værelse er cirka 25-30 m² og her har du direkte afgang til din helt egen pool! Her er to rigtige sengepladser samt ekstraseng ved behov. Værelset kræver mindst to fuldt betalende og der kan bo maksimalt tre voksne. Vær venligst opmærksom på, at børn under 12 år ikke kan bo i denne værelsestype.

Familiesuite, 3-5 personer
I familiesuiten, som består af to seperate værelser på totalt ca. 50 m² (inklusiv balkon) har fire rigtige sengepladser samt en ekstraseng ved behov. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, der kan maksimalt bo fire voksne og ét barn og det er muligt at få én børnepris.


Der er en lille børneklub, hvor der er aktiviteter for børn mellem 6-13 år. Bemærk venligst, at børnene skal være i selskab med deres forældre/værge og ikke kan efterlades i børneklubben uden opsyn.

Vis på kort

Kort

Anmeldelser