Gaia Village Hotel

Tigaki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 300 m
  • DistanceToBeach: 300 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kos/tigaki/gaia-village-hotel/
  • DistanceToTown: 150 m
  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • PoolChildren
  • Bar

Hotelinformation

Skønt All Inclusive hotel tæt på strand og centrum
Det hyggelige All Inclusive hotel Gaia Village ligger kun en kort gåtur væk fra den dejlige strand i Tigaki, hvor du kan bade og prøve flere forskellige vandsportsaktiviteter. Hotellet er omgivet af en flot have og ligger i rolige omgivelser, hvilket gør det til et rigtig godt valg for besøgende i alle aldre, der ønsker en afslappende ferie. Foruden den korte afstand til stranden, har hotellet et skønt poolområde, der også indbefatter en børnepool. Det er desuden muligt at leje poolhåndklæder (mod gebyr).

På Hotel Gaia Village slipper du får at tage penge med til poolbaren, hvis du i løbet af dagen pludselig får lyst til en forfriskning. Du kan også roligt give børnene en ekstra is, eftersom dit ophold er med All Inclusive, hvor både drikkevarer, måltider og snacks indgår i prisen. Måltiderne spises i hotellets buffetrestaurant, og derudover kan du nyde drikkevarer fra den nydelig bar, hvorfra der er udsigt til poolområdet.

Du har fri adgang til hotellets fitnessrum og det fælles opholdsrum, hvor du kan se TV. Herudover kan du spille bordtennis og pool (mod gebyr). For børnene er der både legeplads og en international børneklub (4-12 år), hvor de kan lege med de andre børn på hotellet. Du kan roligt tage hele familien med på ferie, da de største af hotellets værelser kan rumme op til 5 personer.

Blot et stenkast fra Gaia Village ligger Tigaki by, hvor du finder flere hyggelige restauranter, butikker og supermarkeder. Hvis du kan løsrive dig fra den afslappende atmosfære på hotellet, kan det anbefales at tage til Kos by, som ligger 11km fra hotellet og kan nås med den lokale bus.

Sådan bor I
På Gaia Village kan du bo på dobbeltværelser, superior-værelser, familieværelser eller superior familieværelser.  

Dobbeltværelse
Du bor i ca. 20m2 store værelser med egen møbleret balkon/terrasse, hvorfra der er udsigt til hotellets have. Alle værelserne er indrettet med TV, WiFi (mod gebyr), safebox (mod gebyr), telefon, aircondition, hårtørrer og badekar. Køleskab og kedel kan lejes mod et tillæg. Værelserne har plads til maks. tre personer. Det er også muligt at bo i eneværelse.

Superior-værelse
Her bor du i ca. 25m2 store værelser med egen møbleret balkon/terrasse, hvorfra der er udsigt til hotellets have. Alle værelserne er indrettet med TV, WiFi (mod gebyr), safebox (mod gebyr), telefon, aircondition, hårtørrer og badekar. Køleskab og kedel kan lejes mod et tillæg. Værelserne har plads til maks. 2 personer.

Familieværelse
Du bor i ca. 33m2 store værelser med egen møbleret balkon/terrasse, hvorfra der er udsigt til hotellets have. Alle værelserne er indrettet med TV, WiFi (mod gebyr), safebox (mod gebyr), telefon, aircondition, hårtørrer og badekar. Babyseng kan lånes gratis på hotellet, og køleskab og kedel kan lejes mod et tillæg. Værelserne har plads til maks. fem personer.

Superior familieværelse
Her bor du i ca. 38m2 store værelser med egen møbleret balkon/terrasse, hvorfra der er udsigt til hotellets have. Alle værelserne er indrettet med to separate soveværelser, TV, WiFi (mod gebyr), safebox (mod gebyr), telefon, aircondition, hårtørrer og badekar. Babyseng kan lånes gratis på hotellet, og køleskab og kedel kan lejes mod et tillæg. Værelserne har plads til maks. fire personer.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider