Golden Odyssey Hotel

Kolymbia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 1 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 28.3 km (31 mins)
  • DistanceToBeach: 1300 m
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/kolymbia/golden-odyssey-hotel/
  • Pool
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 25 km Rhodos by

Hotelinformation

Flot hotel med skønt vandland

I Kolymbia finder du det velindrettede og hyggelige Golden Odyssey Hotel. Med sit All Inclusive-koncept, de mange vandrutsjebaner og den fede splash zone er du sikker på, at du får en formidabel ferie. Her er nemlig masser af aktiviteter. Hop i poolen eller tag en tur i en af de tre store vandrutsjebaner – den ene kan du sågar køre om kap i. Til de små vandhunde er der også sørget for en sjov splash zone, hvor de kan få mange timers vandsjov.

Er du også til landsjov, så er der heldigvis også sørget for det. Du kan nemlig spille tennis, bordtennis, volleyball og billard (mod gebyr), hvis du ønsker at udfordre dine medrejsende. Der er desuden en legeplads til børnene. Fra 1. juni til 30. september er der sørget for aftenunderholdning seks gange om ugen. I hotellets pool/snackbar kan du få drikkevarer, is og snacks. Ønsker du sprudlende cocktails, så er hotellets bar et oplagt sted. Her kan du indtage dem i hyggelige omgivelser, mens du kobler helt af.

I restaurantens aftenbuffet finder du alverdens græske specialiteter, og der er helt sikkert noget, som alle kan lide. Sommetider er der også temaaftener, hvor du vil opleve at buffetens udvalg varierer. Men én ting er sikkert: der er kræset for madlavningen, og råvarerne er i topklasse. Hotellet har desuden også en lille butik, hvor du kan købe tøj, accessoires, gaver og souvenirs.

Hvis du ønsker at komme til stranden, så kører hotellets (gratis) shuttlebus fire gange om dagen. Det er også oplagt at leje en bil og tage på udflugt rundt på Rhodos ø, der har mange ting af byde på. Besøg fx sommerfugleparken, Akropolis eller Rhodos by.

Sådan bor du
Der er flere værelsesmuligheder på Golden Odyssey.

Dobbeltværelse med balkon er ca. 22 m 2 stort og der er plads til to til tre personer. Værelset er indrettet med to enkeltsenge, aircondition, telefon, TV, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon.

Superior værelse med balkon er ca. 25 m2 stort og der er plads til to til tre personer. Værelset er indrettet med to enkeltsenge, aircondition, telefon, TV, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon. En ekstra opredning til 3. person er enten en seng eller en foldeseng.

Familieværelse med balkon og udsigt til haven/poolen er ca. 27 m2 stort og der er plads til to til fire personer (to voksne og to børn eller tre voksne og et barn). Værelset har udsigt til haven og/eller poolen. Værelset er indrettet med dobbeltseng og to ekstra senge, aircondition, telefon, TV, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon.

Familieværelse med direkte adgang til poolen er ca. 27 m2 stort og har plads til to til fire personer (to voksne og to børn eller tre voksne og et barn). Værelset har direkte udgang til en fælles pool, som deles med andre gæster. Værelset er indrettet med dobbeltseng og to ekstra senge, aircondition, telefon, TV, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon.

Familieværelse superior med udsigt til haven/poolen er ca. 32 m2 stort og har plads til fire til fem personer. (tre voksne og to børn eller to voksne og tre børn). Værelset er indrettet med en dobbeltseng og to-tre ekstra senge, aircondition, telefon, TV, minikøleskab, safebox (mod gebyr) og møbleret balkon. Værelset har udsigt til haven og/eller poolen.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Golden Odyssey Hotel
Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på ca. 10 euro. 

Aircondition er gratis og muligt at benytte mellem 15/6 - 15/9. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider