Konstantinos Palace

Karpathos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/karpathos/karpathos-by/konstantinos-palace/
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Pool
  • DistanceToTown: 900 m
  • Bar
  • PoolChildren

Hotelinformation

Et af øens absolut bedste hoteller, direkte på skøn sandstrand
Direkte på den skønne sandstrand i Karpathos by (Pigadia) ligger dette fantastiske hotel. Det første man oplever, når man ankommer til receptionen, er den skønne havudsigt og den afslappede atmosfære. Der er kræset for detaljerne på Konstantinos Palace, blandt andet med de store loungemøbler i fællesområderne, særdeles højt serviceniveau men også liggestole og parasoller, er af god kvalitet både ved de tre poolområder og på stranden, alle steder er de naturligvis gratis.

Du vil uden tvivl have en dejlig ferie på Konstantinos Palace. Nyd lidt koldt at drikke ved strandbaren eller kom nærmere solen ved hotellets roof top pool med tilhørende poolbar. Skal der være lidt aktivitet i løbet af ferien, er der mulighed for at spille tennis eller benytte hotellets fitness rum. Der er også en mindre legeplads til de mindste. Vil du forkæle dig selv, tilbyder hotellet forskellige skønhedsbehandlinger, massage og sauna.

Sådan bor du
Du bor i store og flotte værelser på Konstantinos Palace, langt de fleste værelser er med skrå eller direkte havudsigt. Værelserne er lyse og moderne indrettet.

Dobbeltværelse er 28 m2 stort og indrettet med airconditioning, TV, lille køleskab, safebox (mod depositum) og eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler. Opredning på sovesofa til tredje person. Der er plads op til 2 voksne og 1 barn (op til 11 år)

Dobbeltværelse Superior 28 m2 stort og nyrenoveret med lyse møbler. Værelset er indrettet med airconditioning, TV, lille køleskab, safebox (mod depositum) og eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler. Opredning på sovesofa til tredje person. Der er plads op til 2 voksne og 1 barn (op til 11 år)

Dobbeltværelse - min. 3 pers er 38 m2 stort og indrettet med airconditioning, TV, lille køleskab, safebox og eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler. Opredning på sovesofa til fjerde person. Der er plads op til 3 voksne og 1 barn.

Junior suite er 30 m2 stort og indrettet med airconditioning, TV, lille køleskab, safebox og eget badeværelse med hårtørrer, badekåber og tøfler. Opredning på sovesofa til tredje person. Der er plads op til 2 voksne og 1 barn (op til 11 år)

2 værelses lejlighed masionette med privat pool er 56 m2 stort og i 2 plan. Maisonetten er indrettet med airconditioning, TV, lille køleskab og safebox  Der er 2 soveværelser og 2 badeværelser med badekøber og tøfler. På øverste etage er der balkon med havudsigt og i stuenplan terrasse med privat pool. Opredning til femte person på sovesofa. Der er plads op til 4 voksne og 1 barn (op til 11 år)
Maisonetterne er bygget i 2021.

Pension
Dit ophold på Konstantinos Palace er med halvpension (morgenmad og aftensmad) med mulighed for at tilkøbe fuldpension.

Morgenmad: 07:30-10:00
Frokost: 12:30-14:30
Aftensmad: 19:30-21:30
Ekskl. drikkevarer til frokost og aftensmad

Mere om Konstantinos Palace
Fitnessrum, tennis, massage, sauna samt skønhedsbehandlinger er mod betaling.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider